Tuta - Η πιο ασφαλής υπηρεσία email στον κόσμο είναι δωρεάν

Tuta - Δωρεάν το ισχυρότερο email στον κόσμο


Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι όταν σκεφτόμαστε το email, το μυαλό μας πάει στη Google και το Gmail. Η αλήθεια είναι πως η Google έχει κυριαρχήσει, όπως παλαιότερα η Yahoo, ωστόσο έχουν αυξηθεί οι φωνές που μιλούν για την ασφάλεια των δεδομένων μας. Αλήθεια, πόσο ασφαλές είναι να βασιζόμαστε σε μία εταιρία για τα πάντα;

Το Tuta (πρώην Tutanota) είναι μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καυχιέται πως είναι η πιο ασφαλής στον κόσμο. Με κρυπτογράφηση end-to-end και 2FA, το Tuta υποστηρίζει πως τα email μας δεν ήταν ποτέ ασφαλέστερα. 

•Μια παύση εδώ και κοιτάξτε το αντίστοιχο Proton Mail.•

Το παραπάνω ενισχύεται από το γεγονός πως το Tuta είναι ανοικτού κώδικα, έτσι ο καθένας μπορεί να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς της εταιρίας. Παράλληλα για τη δημιουργία λογαριασμού δεν απαιτείται κανένας αριθμός τηλεφώνου!

Φυσικά, τίποτα δεν θα είχε νόημα αν δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Το Tuta έχει τις δικές του εφαρμογές για Android, iOS, Linux, Windows και macOS, ενώ μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις και την web έκδοσή του.

Η βασική έκδοση του Tuta είναι -και θα παραμείνει για πάντα- 100% δωρεάν και επιτρέπει τη δημιουργία email διεύθυνσης, ημερολογίου, αλλά και λίστας επαφών!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: tuta.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal