USB Repair - Ένα δωρεάν πρόγραμμα που φτιάχνει χαλασμένα USB sticks

usb repair fix usb stick error flash drives

Έχεις USB stick που σταμάτησαν να λειτουργούν; Είσαι έτοιμος να πετάξεις ένα φλασάκι; Νομίζεις πως δοκίμασες τα πάντα; Όχι ακόμη. Το δωρεάν USB Repair της Rizonesoft υπόσχεται να βρει λύση στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Οι δημιουργοί του προγράμματος αναφέρουν πως όλα μπορούν να γίνουν με ένα κλικ. Αφού το εγκαταστήσουμε, το USB Repair αυτοματοποιεί τις απαιτούμενες ενέργειες και εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα! 

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το USB Repair μπορεί να διορθώσει τα γνωστά σφάλματα των USB Stick (Code 19, Code 31, Code 32, Code 37, Code 39, και Code 41) αλλά και γνωστά προβλήματα που εμφανίζονται στο Device Manager.

Πριν το χρησιμοποιήσεις, ιδανικά πρέπει να δημιουργήσεις ένα system restore point, ώστε σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά να μπορείς να επαναφέρεις όλα τα αρχεία σου. Φυσικά, αν όλα πάνε καλά με το στικάκια και δεν έχεις πρόβλημα, δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις το πρόγραμμα, έτσι από περιέργεια. Τέλος, όπως είναι λογικό, το πρόγραμμα ΔΕΝ μπορεί να διορθώσει προβλήματα που οφείλονται σε υλικές (hardware) ζημιές. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρεις και τη φορητή έκδοση του προγράμματος, για εσένα που δε θέλεις να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου. 

Έκδοση: 9.0.0.1301
Μέγεθος: 3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Rizonesoft
Πηγή: rizonesoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram