Η «μαγική» συντόμευση στα Windows 10 που θα σε σώσει

Μαγική συντόμευση πλήκτρων

Όλοι γνωρίζουμε τη πιο διαδεδομένη συντόμευση πληκτρολογίου στα Windows που είναι το Ctrl +C και το Ctrl + V,  δηλαδή το Copy-Paste. Όταν αντιγράφουμε ένα κείμενο, θα πρέπει να το επικολλήσουμε εκείνη τη στιγμή διότι αν αντιγράψουμε κάτι άλλο μετά, θα επικολληθεί εκείνο. Με λίγα λόγια, η αντιγραφή περιεχομένου αποθηκεύει στο clipboard (πρόχειρο) του υπολογιστή μόνο τη τελευταία αντιγραφή που κάναμε. 

Πλέον, στα Windows 10 μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλές αντιγραφές που έγιναν στο παρελθόν -μέτρησα μέχρι και 25-  με μία μόνο συντόμευση!! Χρησιμοποιώντας τη συντόμευση «Πλήκτρο των Windows + V» γίνεται αυτό το μαγικό!  Αν δεν γνωρίζεις ποιο είναι το πλήκτρο των Windows βρίσκεται δίπλα στο αριστερό ALT και απεικονίζεται με το σύμβολο των Windows, εξού και η ονομασία του.

ιστορικό αντιγραφών στα Windows 10


Όπως βλέπεις στην παραπάνω εικόνα, αφού πληκτρολόγησα αυτή τη συντόμευση, εμφανίστηκε ένα μενού με τις τελευταίες αντιγραφές που έκανα. Πολύ βολικό και χρήσιμο χαρακτηριστικό που με βοηθάει πολύ στα κείμενά μου. Ελπίζω να βοήθησα! 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram