CopyChar - Γράμματα, σύμβολα, emoji και πολλά ακόμη έτοιμα για αντιγραφή-επικόλληση

πως να βάλω σύμβολο emoji στον υπολογιστή
 
Πόσες φορές έχει τύχει να θες να πληκτρολογήσεις ένα γράμμα με τόνο, έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ένα βελάκι ή ένα emoji αλλά δεν βγάζεις άκρη; Σίγουρα όχι λίγες αφού είναι αδύνατο να ξέρεις απ' έξω όλους τους χαρακτήρες που υπάρχουν στο πληκτρολόγιο αλλά είναι γεγονός πως αρκετοί δεν υπάρχουν καν στο πληκτρολόγιο.
 
Το CopyChar είναι μία ιστοσελίδα που έρχεται να σε βοηθήσει σ’ αυτό, δίνοντάς σου μια μεγάλη ποικιλία ιδιαίτερων γραμμάτων, χαρακτήρων, συμβόλων, σημείων στίξης και emoji. Όλα αυτά, μαζεμένα σ’ ένα site, όπου μπορείς να τα βρεις εύκολα και να τα αντιγράψεις ώστε να τα κάνεις επικόλληση σε ένα κείμενο. Οι χαρακτήρες είναι κατηγοριοποιημένοι ώστε να είναι πιο εύκολη η εύρεσή τους σε κατηγορίες όπως στίξη, γράμματα, αριθμοί, σύμβολα αλλά και ανάλογα με την συχνότητα χρήσης τους. 
 
Φυσικά υπάρχει και η κατηγορία Emoji, που περιέχει χρωματιστά emoji, τα οποία και αυτά μπορούν να γίνουν αντιγραφή και επικόλληση μέσα σε κείμενα και μηνύματα. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αφού η εισαγωγή ενός emoji στον υπολογιστή δεν είναι αρκετά εύκολη, σε αντίθεση με τα smartphone όπου τα πληκτρολόγια τους τα περιλαμβάνουν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: copychar.cc

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram