Jackal - Δείτε δωρεάν ζωντανά τηλεόραση με κανάλια από Ελλάδα και όλο τον κόσμο

ελληνικά αλβανικά βουλγαρικά κανάλια δωρεάν free

Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει διάφορες λύσεις για όσους θέλουν να βλέπουν τηλεόραση από τον υπολογιστή τους. Το Jackal είναι η πιο πρόσφατη ανακάλυψή μας και μας άφησε άφωνους!

Μέσω της συγκεκριμένης σελίδας μπορούμε να δούμε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από την Ελλάδα και όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Αφού επισκεφθούμε την σελίδα και κάνουμε κλικ στο κουμπί list view (αυτό με τις κουκκίδες και τις γραμμές) τότε θα εμφανιστεί μία λίστα με χώρες από όλο τον κόσμο. Δίπλα σε κάθε χώρα αναγράφεται ο αριθμός των διαθέσιμων καναλιών αυτής. Αφού κάνουμε κλικ πάνω σε μία χώρα, τότε εμφανίζεται μία νέα λίστα με τα διαθέσιμα κανάλια προς παρακολούθηση.

Στο Jackal θα βρούμε ελληνικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας ή τοπικά, κανάλια από Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρο και όποια άλλη χώρα βάλει ο νους μας. Για παράδειγμα υπάρχουν 1637 διαθέσιμα κανάλια από ΗΠΑ! Σίγουρα κάποιοι σύνδεσμοι ενδέχεται να εμφανίσουν πρόβλημα, ωστόσο οι δημιουργοί εντοπίζουν και διορθώνουν τα προβλήματα που προκύπτουν.

Τέλος η σελίδα μπορεί να ανοίξει και δικούς μας m3u8 συνδέσμους από IPTV κανάλια, στη περίπτωση που έχουμε εντοπίσει κάτι που μας ενδιαφέρει να παρακολουθήσουμε από διαφορετική πηγή ή απλά θέλουμε να δοκιμάσουμε αν δουλεύει ένας σύνδεσμος.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://jackal.surge.sh/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram