[Σημαντικό]: Δείτε το νέο σύστημα με τα Newsletter του site μας!

Newsletter στο dwrean.net


Η Google με πρόσφατη ανακοίνωση, ανέφερε πως «τελειώνει», «καπούτ», «πάπαλα», σε λίγο καιρό την υπηρεσία Feedburner, η οποία ήταν υπεύθυνη για να λαμβάνετε τα καθημερινά newsletter του site μας, όσοι φυσικά ήσασταν εγγεγραμμένοι. Με λίγα λόγια, 7500 ενεργοί χρήστες, πλέον δεν θα λαμβάνουν email από το site μας και εμείς μείναμε με τη λίστα των emails στο χέρι!! 

Κακά τα ψέματα, αυτή η υπηρεσία ήταν εντελώς δωρεάν και μας βόλευε αρκετά. Για να μπορέσουμε να πάμε σε μια άλλη υπηρεσία (επί πληρωμή) θα πρέπει να πληρώνουμε πάνω από 45 ευρώ τον μήνα με τους μέχρι τώρα 7500 ενεργούς χρήστες μας, πράγμα που σημαίνει, κάθε φορά που θα ανεβαίνουν οι χρήστες, θα ανεβαίνει και το «μαλλί»! 

Επομένως, σταματήσαμε τελείως το Feedburner (πριν μας σταματήσει αυτό) και πάμε πάλι από την αρχή με μηδενικούς χρήστες. Έψαξα και βρήκα μια δωρεάν υπηρεσία, την Follow.it , με την οποία μπορείτε στην ουσία να γραφτείτε στο RSS Feed του site μας, και κάθε ημέρα να έχετε ένα email με ότι νέο άρθρο ανέβηκε. Δεν έχουμε καμία δικαιοδοσία σε αυτή την υπηρεσία και ούτε ξέρουμε ποιοι και πόσοι γράφονται! 

Πως το κάνω μάνα 'μ?

Η εγγραφή μπορεί να γίνει δίνοντας το email σας στη δεξιά στήλη του site μας και στην περιοχή του «Γίνε μέλος δωρεάν...».

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί εγγραφή και θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου καλείστε να εγγραφείτε στην υπηρεσία του newsletter μας. 

Στη συνέχεια, και αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, θα έρθει ένα μήνυμα στο email λογαριασμό σας, όπου ΠΡΕΠΕΙ να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας! Αυτό ήταν, τώρα θα λαμβάνετε μια φορά την ημέρα, email με όλα τα νέας του dwrean.net! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram