Κατέβασε και παίξε δωρεάν όλα τα παιχνίδια των Windows XP στην ελληνική βερσιόν τους

Δωρεάν όλα τα κλασικά παιχνίδια των Windows XP στα Ελληνικά

Κατά καιρούς, ψάχναμε, βρίσκαμε και παρουσιάζαμε στο site μας τα γνωστά και κλασικά παιχνίδια που ήταν προεγκατεστημένα στα θρυλικά (πλέον) Windows XP, μετά από απαίτηση αρκετών αναγνωστών μας. Φυσικά αναφέρομαι στην κλασική πασιέντζα, την παλιά, την τίμια, την δημόσιο-υπαλληλική και μαζί με αυτή, όλα τα υπόλοιπα «αδελφάκια» της όπως το Φλιπεράκι, τις Κυψέλες, τις Κούπες, τη πασιέντζα Αράχνη και τον Ναρκαλιευτή. 

Τι έγινε λοιπόν και τα ξαναθυμηθήκαμε; Επιτέλους, τα συγκεντρώσαμε όλα σε ένα αρχείο και είναι έτοιμα για κατέβασμα στον υπολογιστή σου για να τα παίξεις. Πρόκειται για όλα τα προαναφερθέντα παιχνίδια και μάλιστα στην Ελληνική βερσιόν τους. 

Και για να προλάβω την ερώτηση κρίσεως, θα απαντήσω αμέσως: Ναι, παίζουν κανονικά στα Windows 10! Το αρχείο που θα κατεβάσεις στον υπολογιστή σου από το download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, είναι σε συμπιεσμένη (.zip) μορφή. Πρέπει να το αποσυμπιέσεις και μέσα στον φάκελο που θα δημιουργηθεί, θα δεις όλα τα παιχνίδια. Δεν χρειάζονται εγκατάσταση, κλικ και παίζεις!! 

Καλή διασκέδαση! 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram