ΤζάμπαCast #13 - Σσσ... μην το πεις σε κανέναν. Εδώ θα ακούσεις τα καλύτερα

Προτάσεις δωρεάν εφαρμογών και οτιδήποτε κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Το 13ο ΤζάμπαCast είναι εδώ, φρέσκο και έτοιμο να το καταβροχθίσεις αφού κάθε τι που αναφέρεται, είναι εξίσου ενδιαφέρον! Ο Πάνος από το Retropolis Greece κι' εγώ, σου δείχνουμε τον τρόπο να στείλεις SMS στο περιβόητο 13033 και 13032 με συνοπτικές διαδικασίες, να κάνεις μαθηματικές πράξεις, εξισώσεις, ολοκληρώματα και δεν συμμαζεύεται, μ' ένα εκπληκτικό εργαλείο από την Microsoft, θα δεις τι έγινε στον πλανήτη ΓΗ τη χρονιά που γεννήθηκες και θα διαβάσεις PDF αρχεία με το ελαφρύτερο δωρεάν πρόγραμμα που υπάρχει. 

Τι, νομίζεις πως τελειώσαμε; Αμ δε! Με το Tune Find θα μπορείς να βρεις εύκολα εκείνο το τραγούδι που άκουγες στην αγαπημένη σου σειρά και δεν ήξερες τον τίτλο, βάλε τα καλά σου γιατί θα σε πάμε στο μουσείο του Λούβρου, ναι! μέσα στο μουσείο, και τέλος, σου παρουσιάζουμε μια εκπληκτική σελίδα με εκατοντάδες μουσικές για όλα τα γούστα, εντελώς δωρεάν! 

Για να ακούσεις το podcast, ακολούθησε το σύνδεσμο ► ΤζάμπαCast #13

Επειδή ένα podcast δεν είναι μόνο Youtube, στη περιγραφή του βίντεο θα δείτε όλα τα links που οδηγούν στις δημοφιλέστερες υπηρεσίες podcast για να μας ακούσετε όπου και όπως θέλετε. Επίσης, οτιδήποτε αναφέρουμε στο podcast, υπάρχει σε λινκ (στην περιγραφή του βίντεο) για να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο άρθρο. 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram