Πως απαγορεύουμε σε συγκεκριμένο φίλο να δει post στο Facebook

Μην αφήσεις ορισμένους φίλους να δουν τα ποστ σου στο Facebook

Όλοι έχουμε αυτόν, τον ένα φίλο ή και παραπάνω από έναν που δεν γουστάρουμε. Κάνουμε μια ανάρτηση για ένα συγκεκριμένο θέμα και εδώ έρχεται ο «τα ξέρω όλα» ο οποίος σε ενοχλεί συνεχώς με τα άσχετα και ναρκισσιστικά του σχόλια, έτσι γιατί του αρέσει να έχει άποψη επί παντός επιστητού. Το καλό όμως είναι πως το Facebook μάς δίνει τη δυνατότητα να εμποδίσουμε να δουν τα post μας συγκεκριμένοι φίλοι μας και να γλυτώσουμε από τα σχόλιά τους. Δες τι μπορείς να κάνεις: 

Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Αφού είσαι έτοιμος να κάνεις το ποστ, και όπως βλέπεις στο παρακάτω screenshot, έχεις την επιλογή να πατήσεις το κουμπί «δημόσια» όπου θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο με διάφορες επιλογές. Εμείς ενδιαφερόμαστε για την επιλογή «φίλοι εκτός από...» για να αποκλείσουμε αυτόν τον ένα ή παραπάνω φίλους να μη δουν το post μας. 

Απαγορεύουμε σε φίλους να δουν ποστ μας



Αφού επιλέξουμε τους φίλους που ΔΕΝ θέλουμε να δουν το ποστ μας, είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε το κουμπί δημοσίευση. Αυτό ήταν! Τώρα όλοι οι υπόλοιποι θα δουν την ανάρτησή μας εκτός από αυτούς που αποκλείσαμε. 
Αν πρόσεξες, υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως να επιλέξουμε συγκεκριμένους φίλους να δουν το ποστ μας ή να δημιουργήσουμε τις δικές μας προσαρμοσμένες λίστες φίλων. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram