MyTracknet - Η ελληνική εφαρμογή που βρίσκει χαμένα κατοικίδια και ανθρώπους

Χαμένα κατοικιδια, χαμένοι άνθρωποι

To Mytracknet είναι το μοναδικό Blockchain Ελληνικό Project αυτή τη στιγμή που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, ακόμα και να μην έχεις ακούσει ποτέ τη λέξη Blockchain ή κρυπτονόμισμα. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή (για Android και iOS συσκευές) που δημιουργήθηκε για την εύρεση και πρόληψη, όσον αφορά κατοικίδια και ανθρώπους οι οποίοι πάσχουν από άνοια ή και μικρά παιδιά. 

Η εφαρμογή λειτουργεί με δύο τρόπους: 

• Με δυνατότητα κοινοποίησης φωτογραφίας (των ανθρώπων ή των σκύλων που χάθηκαν) σε όλους τους κοντινούς χρήστες της εφαρμογής.
• Με οποιοδήποτε Bluetooth Tracker της αγοράς. Τα bluetooth trackers είναι μικρές συσκευές bluetoth που προσαρμόζονται σε μπρελόκ ή κολάρα σκύλων, για την εύρεσή τους σε περίπτωση που χαθούν. 

Για να είναι το δίκτυο του Mytracknet αποτελεσματικό, χρειάζεται να χρησιμοποιούν την εφαρμογή όσο το δυνατόν περισσότεροι χρήστες, ώστε να δημιουργηθεί ένα τεράστιο δίκτυο και να αυξηθούν οι πιθανότητες εύρεσης. 

Κίνητρο για να κατεβάσεις την εφαρμογή

Ως κίνητρο για να κατεβάσεις την εφαρμογή, η Mytracknet προσφέρει το MTNT (My Track Net Token), ένα νέο νόμισμα με το οποίο κερδίζουμε έχοντας εγκατεστημένη την εφαρμογή στο κινητό μας και αλληλοεπιδρώντας μαζί της. Πως γίνεται αυτό: Κάνοντας βήματα έχοντας μαζί το κινητό και φυσικά εγκατεστημένη την εφαρμογή. Επίσης, παίζει ρόλο, πόσες ειδοποιήσεις της εφαρμογής είδαμε, πόσες ανοίξαμε, και σε ποιες περιπτώσεις συνεισφέραμε ενεργά στην εύρεση ενός χαμένου tracker, ενός ανθρώπου ή σκύλου. 
Τα MTNT που συγκεντρώνουμε, μπορούμε να τα ανταλλάξουμε με άλλα νομίσματα, όπως είναι τα ευρώ, δολάρια ή bitcoin. 

Επιπλέον, η Mytracknet διοργανώνει μηνιαίους διαγωνισμούς με τους συμμετέχοντες του δικτύου προσφέροντας πολλά και πλούσια δώρα! 

Αν δεν είναι αυτά κίνητρα, τότε ποια είναι; Αν και προσωπικά, μια τέτοια εφαρμογή, δεν χρειάζεται κίνητρο για να την κατεβάσεις. Είναι από μόνη της κίνητρο, αφού στην ιδέα πως μπορείς να βοηθήσεις μια χαμένη ψυχή, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να αποκτήσεις. 

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Blockchain και τις εφαρμογές του, παρακολούθησε το σχετικό βίντεο του PCsteps, που τα εξηγεί πολύ ωραία και ήταν η αφορμή να γράψουμε το άρθρο για την Mytracknet, αφού κάνει εκτενή αναφορά γι' αυτή ο Άγγελος Κυρίτσης στο συγκεκριμένο βίντεο. 


Στο download link που ακολουθεί, θα μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή δωρεάν στο Android ή iOS κινητό σου. Μην περιμένεις δευτερόλεπτο! 

Έκδοση: 1.13 
Μέγεθος: 7.9 MB (Android) - 23 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 7 και άνω - iOS 13 και άνω
Κατασκευαστής: mytracknet.gr
Πηγή: mytracknet.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram