Olympiacos SFP - Η επίσημη εφαρμογή των ερυθρόλευκων με ενημερώσεις αγώνων πολλών αθλημάτων

ολυμπιακός ειδοποιήσεις αγώνες εφαρμογή
 

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε παρά να έχει τη δική του επίσημη Android εφαρμογή! Η εφαρμογή αυτή δεν θα πρέπει να λείπει από το smartphone κανενός οπαδού της ομάδας του Πειραιά. Με το Olympiacos SFP app έχεις ότι χρειάζεσαι στα χέρια σου για να έχεις πλήρη επίγνωση της πορείας της ομάδας!

Ενημερώσεις για όλα τα τελευταία νέα της ομάδας και αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων από όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Στην εφαρμογή θα βρεις το πρόγραμμα για: Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών, Πόλο Γυναικών, Χάντμπολ Ανδρών και Μπάσκετ Γυναικών! Μάλιστα, για να μην χάνεις παιχνίδι η εφαρμογή μπορεί να σε ενημερώνει με ειδοποιήσεις για την ώρα έναρξης των επόμενων παιχνιδιών!
 
Παράλληλα, μέσα στο Olympiacos SFP app υπάρχουν βίντεο από τα τμήματα της ομάδας του Πειραιά. Τέλος, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου της αγαπημένης τους ερυθρόλευκης ομάδας για να τη στηρίξουν, μέσα από την ίδια την εφαρμογή!


Έκδοση: 6.1 MB
Μέγεθος: 1.0
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Allweb Solutions SA
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram