«Στο Κάμπινγκ» - Μία από τις καλύτερες και πιο ιδιαίτερες ελληνικές σειρές όλων των εποχών

Στο Κάμπινγκ - Δωρεάν Ελληνική τηλεοπτική σειρά
Όλοι οι σημερινοί 40αρηδες (και άνω) έχουμε βιώσει τη δεκαετία του '80 ως πιτσιρικάδες και κυρίως ήταν αυτή εποχή του Κάμπινγκ, που ο μέσος Έλληνας το έβλεπε (και ήταν) ως τον πιο οικονομικό τρόπο να κάνει διακοπές για περισσότερες ημέρες! Ήμουν και γω ένας από αυτούς του πιτσιρικάδες, που σχεδόν κάθε καλοκαίρι, μας έβρισκες οικογενειακώς σε ένα από αυτά τα κάμπινγκ για διακοπές.

Έτσι λοιπόν, η τηλεοπτική σειρά «Στο Κάμπινγκ», θεωρείται -για πολλούς από εμάς που ζήσαμε στην εποχή αυτή- σταθμός για τα ελληνικά δεδομένα, μια κοινωνική και κωμική σειρά 13 επεισοδίων του 1989 με κεντρικό θέμα τις σχέσεις ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους παραθεριστές ενός κάμπινγκ. 
Μία σειρά που περιγράφει με ακρίβεια την κοινωνία και τις συνήθειες της θρυλικής δεκαετίας του '80 και ταυτίζομαι μιας και ήμουν μέρος της. 

Σίγουρα, οι περισσότεροι θα θυμάστε την εκπληκτική ερμηνεία του ηθοποιού Νίκου Καλογερόπουλου, ο οποίος έδινε κυριολεκτικά ρεσιτάλ στον διπλό ρόλο του Μήτσου και του Μάιμου.

Υπόθεση της σειράς
Το κυρίως σκηνικό ήταν το κάμπινγκ «Τρίτων» που λειτουργεί ακόμη στην παραλία Πλάκας, ανάμεσα στο Δρέπανο και το Τολό. Κεντρικοί χαρακτήρες είναι ο ιδιοκτήτης του κάμπινγκ Τάκης Αγγελόπουλος (Tάκης Μόσχος) και ο ντόπιος βοσκός Μήτσος Πέππας (Νίκος Καλογερόπουλος) που προσλαμβάνεται ως υπεύθυνος ιππασίας.

Μπορείς να δεις όλη τη σειρά δωρεάν από το ErtFlix ► Στο Κάμπινγκ (τηλεοπτική σειρά 13 επεισοδίων)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal