DeskFX - Δωρεάν και κορυφαία εμπειρία ήχου για το γραφείο σου

DeskFX - Κορυφαία εμπειρία ήχου

Είναι σαν να μπαίνεις σε ένα άλλο σύμπαν, όταν ανοίγεις το DeskFX και εξερευνάς τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει. Αυτό το δωρεάν λογισμικό προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία ήχου για το γραφείο σου, αναβαθμίζοντας την ποιότητα του ήχου και δίνοντας ζωντάνια στην ακρόαση μουσικής, την παρακολούθηση ταινιών και των videogames σου. 

Το DeskFX ενσωματώνει πληθώρα προηγμένων ηχητικών εφέ και λειτουργιών που πηγαίνουν τον ήχο σε άλλο επίπεδο. Ανακάλυψε το βαθύτερο μπάσο, τις κρυστάλλινες συχνότητες και τις λεπτομέρειες που δε θα περίμενες ποτέ. Με την ενεργοποίηση της τεχνολογίας ήχου 3D, το DeskFX σε τοποθετεί ακριβώς στο κέντρο του ήχου, δημιουργώντας μια εμβυθιστική εμπειρία.

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του DeskFX είναι η ισοσταθμιστής πολυζωνικού ήχου. Αυτή η λειτουργία σου επιτρέπει να προσαρμόσεις την ισορροπία διαφόρων συχνοτήτων για να επιτύχεις τον ήχο που σου ταιριάζει καλύτερα. Ανέβασε τις μεσαίες συχνότητες για να αναδείξεις τα φωνητικά, ενίσχυσε τα χαμηλά για να απολαύσεις θεαματικό μπάσο και προσάρμοσε τις υψηλές συχνότητες για να αποκτήσεις καθαρότερο ήχο σε σολιστικά μέρη μουσικών κομματιών επιτρέποντάς σε να ακούς κάθε λεπτομέρεια και έκφραση με μεγαλύτερη σαφήνεια.

Το DeskFX είναι πανεύκολο στη χρήση, με ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας, που σου επιτρέπει να προσαρμόσεις γρήγορα τις ρυθμίσεις σου. Μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα εφέ και προσαρμογές, καθώς το DeskFX  διαθέτει αμέτρητες επιλογές για να επιτύχεις τον ήχο που επιθυμείς.

Συνοψίζοντας, το DeskFX είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της μουσικής και του ήχου. Με τις προηγμένες λειτουργίες του, αναβαθμίζει την ηχητική εμπειρία και σε μεταφέρει σε έναν κόσμο καθαρότερων, πιο εντυπωσιακών ήχων.

Έκδοση: 5.0.9 (beta)
Μέγεθος: 1.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: NCH Software
Πηγή: nchsoftware.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal