TinyURL - Ιστοσελίδα σμίκρυνσης και δημιουργίας προσωποποιημένων URL

μικρότερα link tinyurl
To TinyURL είναι ίσως η πιο γνωστή ιστοσελίδα/web app στο είδος της και όχι άδικα. Χρησιμοποιώντας την μπορούμε να δημιουργήσουμε μικρότερους συνδέσμους (short URL), οι οποίοι με τη σειρά τους θα οδηγούν σε μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα URL.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, αφού δεν απαιτείται καμία εγγραφή. Αρκεί να επισκεφθούμε το TinyURL και να εισάγουμε τον σύνδεσμο που θέλουμε να σμικρύνουμε. Έπειτα, υπάρχει η επιλογή να εισάγουμε δικό μας προσωποποιημένο Alias. Με αυτόν τον τρόπο το URL μας δε θα είναι γενικό, αλλά μπορούμε να του δώσουμε μορφή τύπου tinyurl.com/dwrean ή tinyurl.com/dwrean_youtube. Έτσι όλοι οι σύνδεσμοι μας μπορούν να είναι ομοιόμορφοι και να προσφέρουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Τέλος, υπάρχει η επιλογή δημιουργίας ενός QR Code, ο οποίος οδηγεί στο σύνδεσμο που επιθυμούμε. Η χρήση του TinyURL είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία εγγραφή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουμε για να έχουμε εντελώς προσωποποιημένους συνδέσμους.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: tinyurl.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal