ΤζάμπαCast #16 - Δωρεάν ταινίες | Μαθήματα Libre Office | Βίντεο από φωτογραφίες μας

Δωρεάν ταινίες | Μαθήματα Libre Office | Βίντεο από φωτογραφίες μας, Podcast, ΤζάμπαCast

Στο ΤζάμπαCast #16 και όπως πάντα, παρέα με τον Πάνο από το Retropolis Greece, αναλύουμε τα άρθρα που σας άρεσαν και δίνουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν γνώρισαν ακόμα αυτά τα «διαμάντια» που αναφέρουμε σε κάθε μας εκπομπή. 

Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά την εκπομπή μας με αναφορά:
α) σε μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να παρακολουθείς ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους 
β) ενώ πάμε πίσω στο χρόνο και στο WinAmp (το ξέρετε όλοι ε;) όπου σας παρουσιάζουμε τη συνέχειά του (!!) Ναι καλά διαβάσατε, ευκαιρία να το ακούσετε τώρα και να πράξετε αναλόγως. 
γ) Στη συνέχεια, μιλάμε για το παιχνίδι που κάνει θραύση στις μικρές ηλικίες (και όχι μόνο)  και μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν και να αρχίσεις το «κάψιμο». 
δ) Τι θα έλεγες για μια ωραία και δωρεάν εφαρμογή για να φτιάχνεις βίντεο από τις φωτογραφίες σου; Εντάξει λοιπόν, σου έχουμε τέσσερεις (4) προτάσεις γι' αυτό το σκοπό. 
ε) Επίσης, συνεχίζουμε και μιλάμε για μαθήματα, και μάλιστα Δωρεάν μαθήματα για την επίσης δωρεάν σουίτα γραφείου, το Libre Office, 
στ) και παράλληλα σου έχουμε ένα ωραίο κόλπο για να κρύβεις το email σου από bot και περίεργες αναζητήσεις. 
ζ) Τέλος, να ευθυμήσουμε και λίγο, παρουσιάζουμε μια δωρεάν εφαρμογή για να ψήσεις το αρνί σου, στη σούβλα, εικονικά! 

• Για να ακούσεις το podcast, ακολούθησε το σύνδεσμο ► ΤζάμπαCast #16

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram