lifeAR - Μία τρομερή εφαρμογή βιντεοκλήσεων που επιτρέπει την ευκολότερη καθοδήγηση μέσω AR

εφαρμογή augmented reality!
Οι περισσότεροι γνωρίζουμε το TeamViewer ως μία πολύ καλή λύση στον τομέα της απομακρυσμένης πρόσβασης σε υπολογιστές. Οι δημιουργοί του, πρόσφατα κυκλοφόρησαν μία από τις πιο ευρηματικές εφαρμογές που έχουμε συναντήσει εδώ και καιρό. Το lifeAR δεν είναι μία συμβατική εφαρμογή βιντεοκλήσεων, παρότι υπάρχει στο Google Play Store και στο App Store δωρεάν, όπως οι υπόλοιπες!

Η ζωή μας θα γίνει απλούστερη, αυτό υπόσχεται το lifeAR και ας δούμε πως θα το καταφέρει. Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή σε δύο smartphone έπειτα μπορούμε να καλέσουμε από το ένα το άλλο σε βιντεοκλήση. Έπειτα, αφού συνδεθούμε, μπορούμε να σχεδιάζουμε πάνω στην εικόνα του συνομιλητή μας, προσθέτοντας βελάκια, emoji, σημειώσεις και πολλά ακόμη. Για παράδειγμα μπορούμε να εξηγήσουμε πως θα κλείσει ένας φούρνος, πως θα χρησιμοποιήσει ο συνομιλητής μας ένα πλυντήριο και πολλά ακόμη.

Όταν κάποιος χρειαστεί βοήθεια μπορεί πολύ απλά και εύκολα να καλέσει κάποιον φίλο του και έπειτα να έχει οπτικοποιημένες οδηγίες για το πως θα προχωρήσει! Πρόκειται για μία εφαρμογή ιδιαίτερα χρήσιμη και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αφού πολλά καθημερινά τους προβλήματα θα λύνονται άμεσα. Παράλληλα, οι κλήσεις μπορούν να καταγραφούν, ώστε να μην χρειάζεται να ρωτάμε συνεχώς το ίδιο, ενώ η κρυπτογράφηση 256-bit, υπόσχεται προστασία των δεδομένων μας!

Εξάλλου, αυτός είναι και ο τελικός σκοπός της τεχνολογίας, να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη. Πως να μην λατρέψεις εφαρμογές σαν το lifeAR, όπου τεχνολογίες όπως η επαυξημένη πραγματικότητα βρίσκουν εφαρμογή σε πραγματικές συνθήκες;

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Teamviewer
Πηγή: lifear.app
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram