Rainviewer - Έγκυρη πρόγνωση καιρού και προβολή συνθηκών μέσω ραντάρ στο κινητό σας

πρόγνωση καιρού κινητό δωρεάν


Με τον καύσωνα να έχει ξεκινήσει για τα καλά, αρχίσαμε το ψάξιμο για νέες εφαρμογές πρόγνωσης καιρού. Έτσι πετύχαμε το RainViewer, μία τρομερή εφαρμογή, που μας εξέπληξε με τη καλή της σχεδίαση αλλά και με τις δυνατότητές της.

Το RainViewer μάς ενημερώνει για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν κάθε χρονική στιγμή και  πραγματοποιεί προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες. Όλες οι πληροφορίες παρουσιάζονται με έναν όμορφο και καθαρό τρόπο. Παράλληλα, υπάρχουν όμορφα widget, στην έκδοση για Android, τα οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε στην αρχική μας οθόνη.

Εκτός από απλή πρόγνωση καιρού, το RainViewer έχει ακόμη μία χρήσιμη λειτουργία, το Weather Radar. Εκεί εμφανίζεται ένας χάρτης της περιοχής που μας ενδιαφέρει, μέσω του οποίου βλέπουμε τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε περιοχή. Για να επιτευχθεί το παραπάνω το RainViewer χρησιμοποιεί πολυάριθμα ραντάρ, τοποθετημένα σε περισσότερες από 90 διαφορετικές χώρες! Μέσω του παραπάνω συστήματος, το RainViewer μπορεί να μας ειδοποιήσει σε περίπτωση που πλησιάζει έντονη βροχόπτωση ή καταιγίδα.

Το RainViewer διατίθεται εντελώς δωρεάν για smartphone και tablet με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Παράλληλα, η επί πληρωμή έκδοσή του αφαιρεί τις διαφημίσεις!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Oleksii Schastlyvyi
Πηγή: rainviewer.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram