VN Editor - Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για Android και iPhone

επεξεργασία βίντεο σε κινητό, δωρεάν εφαρμογή!
Μπορεί τα κινητά να τραβούν πλέον εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο, όμως η εύρεση εφαρμογής για επεξεργασία βίντεο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σε αντίθεση με τους υπολογιστές, στα κινητά οι δωρεάν εφαρμογές του είδους είναι λίγες, και στη πλειοψηφία τους προσφέρουν ελάχιστες δυνατότητες απαιτώντας πληρωμή ή και συνδρομή για τα περισσότερα.
 
Φυσικά, εμείς δεν το βάλαμε κάτω και βρήκαμε την καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για Android. Ο λόγος για το VN Editor, μία εκπληκτική εφαρμογή που μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε τα βίντεο μας στο smartphone, ώστε έπειτα να τα ανεβάζουμε απευθείας σε TikTok, Facebook Instagram ή ακόμη και YouTube!

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του VN Editor είναι πως μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε φίλτρα, εφέ, ειδικά εφέ μετάβασης ανάμεσα σε κλιπ αλλά και έτοιμα πρότυπα, εντελώς δωρεάν! Φυσικά, ως πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο δεν θα μπορούσε να μην έχει timeline, πάνω στο οποίο μπορούμε να κόβουμε και να ενώνουμε διαφορετικά βίντεο. Οι λειτουργίες είναι αμέτρητες και έχουμε από βασικές όπως: η περικοπή ενός βίντεο και εισαγωγή κειμένου, μέχρι πιο περίπλοκες, όπως η εισαγωγή key-frame και η επεξεργασία των χρωμάτων του βίντεο ή και η χρήση φίλτρων LUT. Όπως είναι λογικό μπορούμε να πειράξουμε και την ταχύτητα αναπαραγωγής, αλλά και να προσθέσουμε μουσική!
Τέλος, την ώρα του export μπορούμε να επιλέξουμε το framerate του βίντεο, αλλά ακόμη και το bitrate του!

Τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν εδώ, αφού το VN Editor έχει και δωρεάν έκδοση για iPhone, αλλά και για υπολογιστές Mac! Μάλιστα στην περίπτωση του Mac, υποστηρίζονται βίντεο ανάλυσης μέχρι και 4Κ!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την έκδοση
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την έκδοση
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Mac
Κατασκευαστής: Vlog Now
Πηγή: vlognow.me
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram