Wallpaperswide - Επέλεξε το επόμενο wallpaper του κινητού ή του υπολογιστή σου ανάμεσα σε χιλιάδες

ιστοσελίδα με εικόνες για φόντο


Σου αρέσει να αλλάζεις συχνά τα φόντο στις συσκευές σου; Τότε το Wallpaperswide είναι η κατάλληλη ιστοσελίδα για σένα!
 
Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν εικόνες που σ’ αρέσουν και και να τις χρησιμοποιήσεις ως προφύλαξη οθόνης σε κινητά ή υπολογιστές και όχι μόνο. Μόλις επισκεφθείς την ιστοσελίδα, θα δεις στο αριστερό μέρος πολλές θεματικές κατηγορίες, αλφαβητικά ταξινομημένες, οι οποίες μας βοηθούν να πλοηγηθούμε ανάλογα με το είδος της εικόνας που θέλουμε να βρούμε. Κάποιες απ’ αυτές τις κατηγορίες είναι: Αρχιτεκτονική, Ζώα, Φαγητό και Ποτό, Παιχνίδια, Ταινίες, Διάστημα, Ταξίδια, Φύση, Μουσική, Αστεία, Αυτοκίνητα. Φυσικά, ο όγκος των διαθέσιμων εικόνων είναι τεράστιος και καθημερινά προστίθενται ακόμη περισσότερες!

Κάνοντας κλικ σε μια εικόνα, έχουμε τη δυνατότητα να την κατεβάσουμε σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις. Στο Wallpaperswide υπάρχουν εικόνες ιδανικές τόσο για κινητά, όσο και για υπολογιστές, σε αναλύσεις που ξεκινούν από πολύ χαμηλά και φτάνουν έως και 7680x4800. Παράλληλα, υπάρχουν εικόνες για ultrawide οθόνες, αλλά και για setup με δύο οθόνες!

Επιλέγοντας τη διάσταση, το wallpaper ξεκινά να κατεβαίνει στον υπολογιστή μας. Τέλος, το Wallpaperswide μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε και εμείς το δικό μας λογαριασμό και να ανεβάσουμε τις δικές μας εικόνες!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: wallpaperswide.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram