Yarn - Βρες βίντεο με συγκεκριμένες φράσεις από ταινίες, σειρές και βίντεο κλιπ

αναζήτηση quote από ταινίες σε βίντεο


Η σελίδα που θα σας παρουσιάσουμε είναι κάτι το ασύλληπτο και νομίζω οι δημιουργοί τους πρέπει να είχαν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για να το φτιάξουν. Μόλις το είδαμε είπαμε: «Αυτό δεν γίνεται, πως το έφτιαξαν;», κι όμως υπάρχει και είναι εθιστικό. Φυσικά μιλάμε για το Yarn, μία διαφορετική μηχανή αναζήτησης.

Αφού επισκεφθούμε την ιστοσελίδα μπορούμε να αναζητήσουμε μία λέξη ή φράση και αυτή θα ψάξει και θα βρει για εμάς αποσπάσματα από ταινίες, σειρές αλλά και μουσικά κλιπ, στα οποία ακούγεται η συγκεκριμένη λέξη ή φράση. Μαγικό ε; Εκτός από την απλή αναζήτηση, μπορούμε να δούμε και τις Hot φράσεις αυτή τη στιγμή!  
Μάλιστα, στη κατηγορία stories, θα βρούμε ιστορίες που έχουν δημιουργήσει μέλη της κοινότητας, συνθέτοντας διαφορετικά κλιπ! Η βάση δεδομένων του Yarn είναι τεράστια και μέσα σε αυτό θα βρούμε από παλιές κλασικές ταινίες και παλαιότερα καρτούν, μέχρι σύγχρονες παραγωγές και τηλεοπτικές σειρές.

Τα αποτελέσματα είναι αναρίθμητα για τις περισσότερες φράσεις. Ανοίγοντας ένα από αυτά μπορούμε να το κάνουμε share, να δημιουργήσουμε GIF, ή απλά να πάμε στο επόμενο. Οι φίλοι των memes θα λατρέψουν αυτή την ιστοσελίδα, αφού σε κάθε συζήτηση θα μπορούν να στέλνουν την απάντησή τους ως βίντεο. Ταυτόχρονα, εμείς αναρωτιόμαστε πως τα κατάφερε ο δημιουργός της, να φτιάξει κάτι τόσο απίθανο και να το συντηρεί προσθέτοντας συνεχώς νέα επεισόδια και ταινίες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: yarn.co

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram