ChatterPix - Φτιάξε εικόνες που μιλάνε, με τη δική σου φωνή

εφαρμογή που προσθέτει στόμα σε φωτογραφίες και τις κάνει να μιλάνε


Το ChatterPix είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Εικόνες που μπορούν να κάνουν chat, ή αλλιώς να μιλήσουν. Μια απλή αλλά έξυπνη κεντρική ιδέα, γύρω από την οποία η εταιρία Duck Duck Moose, που ειδικεύεται στο εκπαιδευτικό λογισμικό, έστησε μία δωρεάν εφαρμογή για παιδιά.

Ο τρόπος λειτουργίας του ChatterPix είναι αρκετά απλός και εύκολος, αφού αυτό απευθύνεται σε παιδιά. Αφού ανοίξουμε μία εικόνα μέσω της εφαρμογής, καλούμαστε να σχεδιάσουμε ένα στόμα σε αυτή. Το στόμα μπορεί να είναι οπουδήποτε, είτε μιλάμε για πραγματική φωτογραφία με πρόσωπο, είτε ακόμη και για αντικείμενα, όπως ένα burger, μία μπάλα ή μπουκάλι. Έπειτα ο χρήστης πρέπει να προσθέσει τη φωνή του, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί της ηχογράφησης.

Αυτό ήταν! Η εικόνα μας απέκτησε ζωή και... φωνή! Στη συνέχεια μπορούμε να επεξεργαστούμε την εικόνα ακόμη περισσότερο, προσθέτοντας αυτοκόλλητα, το δικό μας κείμενο ή κάποιο πλαίσιο. Τέλος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα από τα διαθέσιμα φίλτρα. Η εικόνα αποθηκεύεται στη συσκευή μας και μπορούμε είτε να τη μοιραστούμε στα κοινωνικά δίκτυα ή να τη στείλουμε με mail σε όποιον επιθυμούμε.


Έκδοση: 1.9.1
Μέγεθος: 106 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Duck Duck Moose
Πηγή: Google Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal