DNS Jumper - Αλλάζουμε αυτόματα DNS και έχουμε πιο γρήγορο ίντερνετ

Πιο γρήγορο ίντερνετ

Έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο για τη σημασία του όρου DNS (Domain Name Server) αλλά και ένα κόλπο για να αυξήσουμε την ταχύτητα του ίντερνετ αλλάζοντας τους DNS. 

Σήμερα, θα δουλέψουμε με πιο αυτόματο τρόπο, χάρη στο εκπληκτικό και δωρεάν πρόγραμμα για Windows, με ονομασία DNS Jumper. Το συγκεκριμένο εργαλείο απλοποιεί τη διαδικασία της αλλαγής του DNS και αφού κάνει τον έλεγχο για τους ταχύτερους DNS, με ένα κλικ μπορούμε να τους εισάγουμε για να έχουμε ταχύτερο ίντερνετ. 

Το DNS Jumper είναι portable πρόγραμμα, δηλαδή δε χρειάζεται εγκατάσταση, το κατεβάζουμε και το τρέχουμε άμεσα και επιπλέον θα βρούμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον στο μενού του. 

Μόλις ανοίξουμε το πρόγραμμα, πατάμε το κουμπί «Ταχύτερο DNS», και στην καρτέλα που θα εμφανιστεί, επιλέγουμε το «Έναρξη δοκιμής DNS» όπου και θα αρχίσει η εύρεση του γρηγορότερου DNS. Αφού επιλέξουμε το γρηγορότερο, πατάμε το κουμπί  «Εφαρμογή διακομιστή DNS» και αυτό ήταν. Οι αλλαγές έγιναν. Βέβαια, αν θέλεις να διαβάσεις αναλυτικά τη διαδικασία και χρησιμοποίηση του προγράμματος, σε παραπέμπω στον ελληνικό οδηγό του PCsteps.gr

Στο τέλος του άρθρου, υπάρχει το download link για να κατεβάσουμε το πρόγραμμα στον υπολογιστή μας από την επίσημη ιστοσελίδα. 

Έκδοση
: 2.2 
Μέγεθος: 616 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: sordum.org
Πηγή: sordum.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal