FuelDaddy - Βρες και σύγκρινε τιμές από όλα τα βενζινάδικα στην Ελλάδα

FuelDaddy - Βρες και σύγκρινε τιμές από όλα τα βενζινάδικα στην Ελλάδα

Τις τελευταίες ημέρες βρήκαμε ακόμη μία χρήσιμη ιστοσελίδα και φυσικά δεν μπορούμε να την κρατήσουμε μόνο για εμάς! Το FuelDaddy είναι μία νέα online πλατφόρμα που μας επιτρέπει να βρούμε τιμές καυσίμων από όλα τα βενζινάδικα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Αφού εισέλθουμε στην ιστοσελίδα μπορούμε να πληκτρολογήσουμε την περιοχή ή τη διεύθυνση που μας ενδιαφέρει. Τότε το FuelDaddy θα μας εμφανίσει τα κοντινότερα πρατήρια καυσίμου μαζί με την τιμή τους. Εμείς μπορούμε να επιλέξουμε το είδος καυσίμου που μας ενδιαφέρει, ώστε να αναζητήσουμε βάση αυτού.

Εκτός από σύγκριση τιμών, το FuelDaddy μάς ενημερώνει και για το ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων, ώστε ανά πάσα στιγμή να ξέρουμε ποια βενζινάδικα είναι ανοιχτά. Παράλληλα, σε πολλά πρατήρια μπορούμε να δούμε τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουν (πλυντήριο, εστιατόριο, μίνι μάρκετ κ.α.) αλλά και να διαβάσουμε αξιολογήσεις για την ποιότητα των καυσίμων και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μόλις επιλέξουμε το πρατήριο που μας ενδιαφέρει τότε μπορούμε να στείλουμε την τοποθεσία του στο πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιούμε και να έχουμε οδηγίες για το πως θα μεταβούμε σε αυτό!

Σήμερα το FuelDaddy έχει περισσότερα από 7800 καταχωρημένα πρατήρια. Αν κάποιο κοντινό σε εσένα πρατήριο δεν εμφανίζεται στον χάρτη ή έχει διαφορετικές τιμή, τότε το λάθος είναι του πρατηρίου. Σε αυτή την περίπτωση ο ιδιοκτήτης μπορεί να μην έχει κάνει εγγραφή στη βάση δεδομένων του Παρατηρητηρίου Τιμών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, είτε να μην έχει ενημερώσει τις τιμές εδώ και 30 ημέρες. Η παραπάνω διαδικασία είναι υποχρέωση όλων των ιδιοκτητών. Μάλιστα, αν είσαι ιδιοκτήτης πρατηρίου, τότε μπορείς να εγγραφείς στο FuelDaddy δωρεάν και να έχεις ολοκληρωμένο προφίλ για την επιχείρησή σου.

Πρόσβαση στο FuelDaddy έχουν όλοι, δωρεάν, είτε μέσω της ιστοσελίδας, είτε μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για Android και iOS.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.fueldaddy.gr/

Εναλλακτική λύση: Μα φυσικά το αγαπημένο ⛽FuelGR

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal