AI-Art.tokyo - Τεχνητή νοημοσύνη μετατρέπει φωτογραφίες σε έργο τέχνης

τεχνητή νοημοσύνη φωτογραφία σε πίνακα


Το Ai-art.Tokyo είναι ακόμη μία ιστοσελίδα που συναντήσαμε στα πλαίσια των καθημερινών μας αναζητήσεων για νέες εφαρμογές. Πρόκειται για μία σελίδα που κάνει χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και υπόσχεται να μας εκπλήξει.

Αφού επισκεφθούμε την ιστοσελίδα, ο Ak Gahaku, όπως είναι το όνομα που έδωσε ο δημιουργός στην τεχνητή νοημοσύνη, μας καλεί να ανεβάσουμε στην σελίδα μία φωτογραφία μας. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε μία καθαρή φωτογραφία πορτραίτο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο. Μόλις η φωτογραφία ανέβει, η τεχνητή νοημοσύνη αρχίζει να την επεξεργάζεται με στόχο να δημιουργήσει ένα πραγματικό έργο τέχνης. Μετά από αρκετές δοκιμές θα λέγαμε πως το αποτέλεσμα είναι όντως εντυπωσιακό!

Σαν να μην έφτανε αυτό, πριν ολοκληρωθεί η τελική εικόνα, μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα στα διαφορετικά φίλτρα που υπάρχουν διαθέσιμα. Έτσι το έργο τέχνης θα ταιριάζει απόλυτα με τα δικά μας γούστα.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το AI-Art.tokyo είτε απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του, είτε μέσω των δωρεάν εφαρμογών του για Android ή iOS συσκευές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: ai-art.tokyo
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram