Data Wing - Ένα από τα πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα παιχνίδια για smartphone

δωρεάν παιχνίδι καλό για smartphone πρωτότυπο


Το Data Wing είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια για smartphone που έχουμε παρουσιάσει. Η περίπτωσή του είναι αρκετά πρωτότυπη και αυτός είναι ο λόγος που οι παίκτες το έχουν λατρέψει.

Πρόκειται για ένα racing παιχνίδι, το οποίο όμως ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Τα Data Wing είναι «οχήματα» τα οποία μεταφέρουν δεδομένα μέσα σε υπολογιστές, ακολουθώντας τις οδηγίες της Mother. Κάποια στιγμή το σύστημα δέχεται επίθεση και εμείς πρέπει να καταφέρουμε να φτάσουμε στο τέλος κάθε επιπέδου. Χτυπώντας σε τοιχώματα κερδίζουμε ταχύτητα και χρόνο! Ο τίτλος ακολουθεί μία πανέμορφη ρετρό αισθητική, η οποία δένει άψογα με το μοναδικό soundtrack γνωστών δημιουργών.

Παρότι πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο και πλούσιο παιχνίδι, το Data Wing προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Η ιστορία του κρατάει για περισσότερο από 2 ώρες, με πάνω από 40 διαφορετικά επίπεδα. Για να το κατεβάσετε αρκεί να επισκεφθείτε την σελίδα του στο Google Play Store ή στο App Store.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου από ένα μόνο άτομο! Αν τα παραπάνω δεν σε έπεισαν, τονίζουμε πως το Data Wing μετράει περισσότερες από 5 εκατομμύρια λήψεις και έχει βαθμολογία χρηστών 4.9/5!

Έκδοση: 1.4
Μέγεθος: 71MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Dan Vogt
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram