Display Driver Uninstaller (DDU) - Πλήρης απεγκατάσταση του driver της κάρτας γραφικών για αποφυγή ή και επίλυση προβλημάτων

απεγκατάσταση driver κάρτας γραφικών ddu


Το Display Driver Uninstaller, γνωστό και ως DDU, είναι ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα αφαίρεσης των drivers για κάρτες γραφικών. Με την βοήθειά του μπορούμε να απεγκαταστήσουμε πλήρως τους drivers της κάρτας μας, χωρίς να μείνει κανένα κατάλοιπο στον υπολογιστή μας. Φάκελοι, καταχωρήσεις στην registry και προσωρινά αρχεία θα εξαφανιστούν από το σύστημά μας.
 
Για να φτάσει κανείς στην «ανάγκη» του DDU, είτε θα έχει προμηθευτεί νέα κάρτα γραφικών, είτε θα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την ήδη υπάρχουσα. Αφού τρέξουμε το πρόγραμμα και απεγκατασταθούν οι drivers, ο υπολογιστής μας θα είναι σαν να μην τους είχε εγκαταστήσει ποτέ. Στη συνέχεια μπορούμε να εγκαταστήσουμε ξανά τη νεότερη έκδοσή τους από την ιστοσελίδα της AMD ή της Nvidia. 

Πρόκειται για μία διαδικασία που προτείνουμε σε κάθε χρήστη που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κάρτα του ή αφού τοποθετήσει νέα κάρτα γραφικών άλλης εταιρίας από αυτή που ήδη έχει.

Μάλιστα, το DDU μπορεί να λειτουργήσει και σε safe mode, για χρήστες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με το σύστημά τους. 
 
Μπορείτε να κατεβάσετε το DDU μέσω του συνδέσμου στο τέλος του άρθρου από την επίσημη ιστοσελίδα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα δεν έχει καμία σχέση με την ίδια την AMD ή την Nvidia, καθώς αναπτύσσεται από τον προγραμματιστή Ghistain Harvey (Wagnard).

Έκδοση: 18.04.2
Μέγεθος: 1.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Wagnard Soft
Πηγή: www.wagnardsoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram