«Free YouTube Download» - Ίσως το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα για κατέβασμα βίντεο και μουσικής

κατέβασμα τραγουδιών από το youtube



Το Free YouTube Download ίσως είναι το καλύτερο δωρεάν desktop πρόγραμμα για να κατεβάζουμε βίντεο από το Youtube και επίσης να τα μετατρέπουμε σε MP3. Είναι πολύ παλιό στο χώρο και αποτελεί πλέον σταθερή αξία.

Ας πούμε όμως μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά του:

Μαζικό κατέβασμα: Ναι, μπορούμε να κατεβάσουμε ολόκληρες λίστες αναπαραγωγής με ένα κλικ, ακόμα και ολόκληρα κανάλια από youtubers.
Επίσης, μπορούμε να κατεβάσουμε από τα δικά μας Liked, favorites ή αυτά που επισημάναμε να δούμε αργότερα. ( Στο μαζικό κατέβασμα δεν υποστηρίζονται όλες οι λίστες ενός καναλιού στη δωρεάν έκδοση του προγράμματος).
Μετατροπή:  Και όπως είπαμε πιο πάνω, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής των βίντεο σε MP4, AVI αλλά και MP3.

Το Free YouTube Download είναι διαθέσιμο για Windows, Mac και Android λειτουργικά συστήματα.

Σημαντική Σημείωση: Αρκετά από τα προγράμματα που παρουσιάζουμε, μπορεί να είναι εντελώς δωρεάν αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο κατά την εγκατάσταση να "πετάγονται" διάφορες τρίτες διαφημιστικές εφαρμογές. Να είστε προσεκτικοί κατά την εγκατάσταση, διότι τις περισσότερες φορές σας δίνεται η δυνατότητα να προσπεράσετε αυτές τις (τρίτες, διαφημιστικές) εγκαταστάσεις. Ένα πρόγραμμα που κάνει πολύ καλά αυτή τη δουλειά, είναι το unchecky, δηλαδή να αποκρύπτει και να αποτρέπει αυτόματα τα ανεπιθύμητα διαφημιστικά προγράμματα.

Έκδοση: 4.3.52.630
Μέγεθος: 32 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Android
Κατασκευαστής: DIGITAL WAVE LTD
Πηγή: dvdvideosoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram