Microsoft Swiftkey - Το καλύτερο δωρεάν πληκτρολόγιο για Android smartphone και tablet;

δωρεάν emoji keyboard


Το Microsoft Swiftkey είναι ένα από τα πιο γνωστά Android πληκτρολόγια. Πρόκειται για ένα δωρεάν πληκτρολόγιο που έρχεται να αντικαταστήσει το προεγκατεστημένο πληκτρολόγιο της συσκευής σας. 

Η ιστορία του Swiftkey ξεκινάει αρκετά παλιά, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα πληκτρολόγια με δυνατότητες παραμετροποίησης. Ταυτόχρονα, η πρόβλεψη των λέξεων που πληκτρολογεί ο χρήστης ήταν και συνεχίζει να είναι μπροστά από την εποχή της. Ανάμεσα στις επιπλέον λειτουργίες του SwitftKey είναι η δυνατότητα εισαγωγής σειράς με αριθμούς, η υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, αλλά και η πληκτρολόγηση με «χειρονομίες» (gestures). 
 
Σίγουρα, αρκετοί θα βρουν ενδιαφέρον και στο «πληκτρολόγιο για emoji» που ενσωματώνεται στην εφαρμογή. Ταυτόχρονα, το SwiftKey συγχρονίζεται ανάμεσα σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούμε, έτσι οι ρυθμίσεις και το λεξικό μας μεταφέρονται από συσκευή σε συσκευή. Το λεξικό μας εμπλουτίζετε συνεχώς με τις νέες λέξεις και τα ονόματα που εισάγουμε, έτσι οι προβλέψεις γίνονται ολοένα και καλύτερες, επιτρέποντάς μας να πληκτρολογούμε ταχύτερα.

Πλέον το SwiftKey ανήκει στην Microsoft, ενώ μετράει πάνω από 500 εκατομμύρια εγκαταστάσεις σε Android συσκευές, smartphone και tablet! Η εγκατάστασή του είναι αρκετά απλή και μπορεί να γίνει μέσω του Google Play Store.


Έκδοση: 7.8
Μέγεθος: 46 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram