Pokemon Unite - Τα Pokemon συναντούν το League of Legends στο νέο δωρεάν τίτλο της σειράς

δωρεάν παιχνίδι pokemon unite switch android ios


Αν αγαπάς τα Pokemon και το League of Legends, μόλις βρήκες το παιχνίδι σου! Το Pokemon Unite είναι το νέο MOBA παιχνίδι που βασίζεται στην πολυαγαπημένη σειρά.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια του είδους, αφού διαλέξουμε το Pokemon μας καλούμαστε να εξουδετερώνουμε εχθρούς προκειμένου να ανεβαίνουμε επίπεδα και να ξεκλειδώνουμε νέες δυνάμεις. Αυτή τη στιγμή στο Pokemon Unite υπάρχουν 20 διαθέσιμα Pokemon, με τους δημιουργούς του να το εμπλουτίζουν συνέχεια με νέο περιεχόμενο.  
 
 Οι αγώνες είναι 5vs5 όπως στα περισσότερα MOBA, και οι τύποι των Pokemon παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη ενός αγώνα. Υπάρχουν All-Rounders, Defenders, Speedsters, Attackers και Supporters, με την επιλογή τους να πρέπει να γίνει στρατηγικά! Μέσα στον αγώνα, Pokemon μεγαλύτερου επιπέδου εμφανίζονται και αν τα νικήσουμε σε μάχη, κερδίζουμε ειδικές δυνάμεις. Νικήτρια είναι η ομάδα που έχει τους περισσότερους πόντους στο τέλος του αγώνα.

Το Pokemon Unite διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Nintendo Store για την υβριδική κονσόλα Nintendo Switch. Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και για φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS!

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 928 MB
Λειτουργικό σύστημα: Nintendo Switch
Κατασκευαστής: Pokemon Company
Πηγή: unite.pokemon.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram