[Προσφορά]: Δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα το τρομερό Saints Row: The Third

δωρεάν προσφορά παιχνίδι για υπολογιστές

Με αφορμή της ανακοίνωσης του νέου μέλους της σειράς Saints Row, η δημιουργοί του μας προσφέρουν ένα φανταστικό δώρο. Ο λόγος για την remastered έκδοση του Saints Row The Third για υπολογιστές, η οποία μπορεί να γίνει δική μας εντελώς δωρεάν.

Στο Saints Row ακολουθούμε τα μέλη της συμμορίας Saints στην πόλη Steelport. Όπλα, απαγορευμένες ουσίες και δραστηριότητες, οι πρωταγωνιστές του τίτλου είναι πραγματικοί εγκληματίες. Φυσικά, δεν λείπουν και οι αντίπαλες συμμορίες, όπως το Syndicate, μέλη της οποίας μας κυνηγούν και θέλουν να μας εξολοθρεύσουν. 
 
Το τρίτο μέλος της σειράς έχει όμορφο τεχνικό τομέα και έναν μεγάλο ανοικτό κόσμο που αποτελεί ιδανικός για πάρα πολλές τρέλες, το σήμα κατατεθέν της σειράς. Η Deep Silver επέλεξε να προσφέρει τον τίτλο μέσω του Epic Launcher, επομένως η διαδικασία είναι γνωστή και απλή!

Η παραπάνω προσφορά θα είναι ενεργή μέχρι τις 02 Σεπτεμβρίου στις 18:00 και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσθέσουμε το παιχνίδι στον λογαριασμό μας. Αν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου, ενώ θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε και το Two Factor Authentication. Δωρεάν εγγραφή στην Epic Games

Πρόσθεσε το παιχνίδι στον λογαριασμό σου:

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram