SilentNotes - Δωρεάν εφαρμογή σημειώσεων με συγχρονισμό ανάμεσα σε διαφορετικές συσκευές

εφαρμογή για σημειώσεις Android με συγχρονισμό σε υπολογιστή

Το SilentNotes είναι ακόμη μία ενδιαφέρουσα δωρεάν πλατφόρμα σημειώσεων! Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι φυσικά πως πρόκειται για μία πλατφόρμα ανοικτού κώδικα. 
 
Παρότι πρόκειται για μία εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί από ένα άτομο, το SilentNotes έχει προηγμένες λειτουργίες όπως η δυνατότητα συγχρονισμού σημειώσεων ανάμεσα σε διαφορετικές συσκευές. Έτσι μπορούμε να γράψουμε κάτι από την άνεση του υπολογιστή μας, και να το έχουμε διαθέσιμο οπουδήποτε, μέσω της έκδοσης του SilentNotes για smartphone!

Φυσικά, λόγω του ότι έχουμε μία ανοικτού κώδικα εφαρμογή, αλλά και λόγω της end-to-end κρυπτογράφησης, οι σημειώσεις μας είναι απόλυτα ασφαλείς. Κανείς δεν έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό τους, αφού αν και μεταδίδονται μέσω του διαδικτύου, είναι κρυπτογραφημένες! Όσον αφορά τις ίδιες τις σημειώσεις, αυτές γράφονται με έναν αρκετά εύχρηστο και απλό επεξεργαστή κειμένου. Μπορούμε να δημιουργήσουμε λίστες to-do, λίστες με ψώνια, να εισάγουμε link, αλλά και να μορφοποιήσουμε το κείμενό μας. Το SilentNotes μας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουμε τις σημειώσεις με την σειρά που θέλουμε, αλλά και να προστατεύσουμε τις πιο σημαντικές από αυτές με κωδικό. Η ενσωματωμένη αναζήτηση θα μας βοηθήσει να βρούμε εύκολα και γρήγορα την σημείωση που ψάχνουμε.

Τέλος, παρότι υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού μεταξύ συσκευών, το SilentNotes μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, με τις σημειώσεις να αποθηκεύονται τοπικά στη συσκευή.

Μπορούμε να κατεβάσουμε το SilentNotes εντελώς δωρεάν μέσω του Microsoft Store για υπολογιστές ή μέσω του Google Play Store για συσκευές Android.

Έκδοση: 5.8
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, Windows
Κατασκευαστής: Martin Stoeckli
Πηγή: Play Store, Microsoft Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram