Χριστόδουλος Υποδηματόπουλος - Θα σου μάθει να φτιάχνεις σωστά Podcast

Χριστόδουλος Υποδηματόπουλος - Πως κάνουμε Podcast


Τα podcast στην Ελλάδα άργησαν να εμφανιστούν αλλά επιτέλους ήρθαν και ολοένα και περισσότεροι δημιουργοί περιεχομένου κάνουν την απόπειρα να φτιάξουν τα δικά τους. Ακόμα κι' εμείς, έχουμε το δικό μας Podcast (ΤζάμπαCast) που ελπίζω να σας αρέσει. 

Σήμερα όμως, θα σας πω για ένα παλικάρι από τη Θεσσαλονίκη, που βάλθηκε να μας κάνει μάγκες στη παραγωγή των Podcast. Ο Χριστόδουλος Υποδηματόπουλος είναι ένας νέος Podcaster, που ως σκοπό έχει να βοηθήσει όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν το δικό τους podcast στην Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Χριστόδουλος έχει το δικό του κανάλι στο Youtube: Christodoulos Ypodimatopoulos μέσω του οποίου προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στο Podcasting μέσα από τη σειρά Greek Podcast, και φαίνεται να το κάνει πολύ καλά, αφού από τα πρώτα βίντεο που είδα, κόλλησα! Σε μια άλλη playlist του καναλιού του με τίτλο Greek Podcast Talks, συνομιλεί με πρόσωπα του χώρου. Στα Vlogs, βλέπουμε βίντεο σε στυλ Life Coaching, με προσωπικές εμπειρίες στα επαγγελματικά του, στα ρίσκο που παίρνει, συμβουλές και vlogs για να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Τέλος, αξίζει η σειρά με τα Books, μέσω της οποίας ο Χριστόδουλος μάς μιλάει για βιβλία που έχει διαβάσει. 

Νομίζω πως αξίζει να κάνουμε μια εγγραφή στο κανάλι του, είτε θέλουμε να μάθουμε για τον κόσμο του Podcasting, είτε όχι.
 
• Κάντε εγγραφή στο κανάλι ► Christodoulos Ypodimatopoulos


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram