Τα λέμε με Μπαμπίνο από Frutotrela (Video)

Μπαμπίνος, Frutotrela και dwrean.net

Δεν θα μπορούσαμε να μη βρεθούμε για έναν καφέ με τον Μπάμπη από το Frutotrela. Τον πιο αυθεντικό θεσσαλονικιό youtuber που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους και φυσικά δεν είναι τυχαίο! 

Το λέγαμε εδώ και μήνες να κάνουμε αυτή τη συνάντηση -τύπου συνέντευξη- στα πλαίσια της στήλης των «Ανθρώπων της Πόλης» που διαθέτει στο κανάλι του ο Μπάμπης, και τελικά βρέθηκε ο κοινός χρόνος και τόπος, και με θέα την παραλία της Αρετσούς στη Θεσσαλονίκη, είχαμε μία όμορφη συζήτηση με θέμα το dwrean.net, πως ξεκίνησε και τι προσφέρουμε στον κόσμο! Χωρίς μοντάζ, χωρίς σενάριο, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πολιτικές ορθότητες, ήπιαμε τον καφέ μας και τα είπαμε σαν δυο πολύ καλοί φίλοι. 

Για ακόμη μια φορά δεν έπεσα έξω ως προς τον άνθρωπο Μπάμπη και τολμώ να πω ότι απόκτησα ακόμα έναν καλό φίλο. 

Παρακολούθησε το βίντεο: 




σ.σ: Πολύς κόσμος του Youtube, απορεί και βγάζει κακία με το κανάλι του Μπάμπη. Γιατί να έχει (λένε) τόσο πολύ διάδραση/απήχηση το κανάλι ενός τύπου που απλά βγάζει μια κάμερα και δείχνει τη καθημερινότητά του και μιλάει με τον κόσμο μέσω των Livestreams? 
Ένα πράγμα έχω να πω. Όταν είσαι απλός, αυθεντικός, ανθρώπινος, δεν χρειάζεσαι ούτε μοντάζ, ούτε σκηνοθεσία ούτε ανθρώπους με πανάκριβες κάμερες και εξοπλισμό. Το κανάλι του Μπάμπη, για μένα, θα πρέπει να γίνει case study και να αναφέρεται σε σεμινάρια! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram