Chroma Galaxy - Μία δωρεάν εφαρμογή με live wallpapers υψηλής ανάλυσης από έναν πραγματικό καλλιτέχνη

δωρεάν live wallpaper android


Αναζητώντας νέο wallpaper για τη συσκευή μας πέσαμε πάνω σε μία νέα εφαρμογή και είπαμε να τη μοιραστούμε με το κοινό μας. Ο λόγος για το Chroma Galaxy, μία Android εφαρμογή ανεπτυγμένη από τον Roman De Giuli.

Σίγουρα, το παραπάνω όνομα δεν λέει πολλά στους περισσότερους, όμως ο Roman είναι ο καλλιτέχνης πίσω από τα εντυπωσιακά wallpaper πολλών κατασκευαστών, όπως οι Sony, Samsung, LG και Microsoft. Μετά από χρόνια τέτοιων συνεργασιών, ο Roman αποφάσισε να χαράξει τον δικό του δρόμο και να κυκλοφορήσει μία εφαρμογή που θα συγκεντρώνει όλες τις δημιουργίες του.

Στην δωρεάν έκδοση του Chroma Galaxy , οι χρήστες θα βρουν 20 live wallpapers σε ανάλυση 4Κ για απεριόριστη δωρεάν χρήση. Παράλληλα, η εφαρμογή είναι εντελώς καθαρή από banner και διαφημίσεις, σε αντίθεση με τις περισσότερες εφαρμογές του είδους. Τα live wallpaper του Roman είναι εκπληκτικά και δύσκολα μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Μάλιστα, ο ίδιος τα σχεδιάζει στο χέρι και έπειτα χρησιμοποιεί την απορροφητικότητα των υλικών ή ανακατεύει μελάνι και υγρά για να δημιουργήσει τα όμορφα εφέ, τα οποία ταυτόχρονα καταγράφει με κινηματογραφική κάμερα ανάλυσης 8Κ!

Αν τα παραπάνω σε ενθουσίασαν, μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στη συσκευή σου και να της χαρίσεις ένα νέο αέρα. Που ξέρεις; Μπορεί έπειτα να θες να αναβαθμίσεις στην επί πληρωμή έκδοση και να ξεκλειδώσεις την τεράστια συλλογή με 250+ live wallpaper. Εμείς πάντως ήδη το σκεφτόμαστε...

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος: 9MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Roman De Giuli
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram