Πως να έχεις δωρεάν ίντερνετ

Δωρεάν ίντερνετ


Κατά καιρούς έβγαιναν στη φόρα διάφορα εργαλεία/προγράμματα ή και «χακεριές» που εκμεταλλεύονταν κενά ασφαλείας ή και την αφέλεια του κόσμου που δεν κλείδωνε τα WiFi του και ο γείτονας χαίρονταν δωρεάν ίντερνετ...από τον γείτονα. 

Αυτά πλέον είναι δύσκολο να τα ξαναβρούμε, διότι οι περισσότεροι είναι υποψιασμένοι και περισσότερο γνώστες του αντικειμένου (έπαθαν και έμαθαν), οι εταιρίες από την άλλη γρήγορα διορθώνουν τα κενά ασφαλείας και αν ποτέ βρεις τρόπο για δωρεάν ίντερνετ, δεν θα αξίζει τον κόπο διότι θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα. 

Πλέον, το δωρεάν ίντερνετ δύσκολα το αποζητά ο κόσμος διότι όλοι έχουμε το δικό μας ίντερνετ στο σπίτι και όσο να ναι, οι εταιρίες κάνουν πολύ συχνά καλές προσφορές για δεδομένα στη κινητή τηλεφωνία. 

Αν πάλι είσαι από αυτούς που θέλουν οπωσδήποτε δωρεάν ίντερνετ, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πας για καφέ στην αγαπημένη σου καφετέρια ή για φαγητό στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς, και μπορείς να σερφάρεις δωρεάν από από το WiFi του εκάστοτε καταστήματος. Επίσης, σε πολλές πόλεις υπάρχουν δημόσια δωρεάν WiFi Hot Spot. Ψάξου λίγο, δεν είναι κακό. 

Αν είσαι από τους λίγους που δεν έχουν ίντερνετ στο σπίτι, τότε μπορείς να έχεις (σχεδόν) δωρεάν ίντερνετ, εφόσον τα πηγαίνεις καλά με τους γείτονες και αποφασίσεις να τους μιλήσεις για μια Win-Win σχέση με αυτούς ώστε να μοιραστείς το πληρωμένο ίντερνετ διά του δύο ή και περισσότερο. Οπότε θα σου βγει σχεδόν τζάμπα! 

Όπως και να χει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κάτι θα βρεθεί και για σένα που ακόμα δεν διαθέτεις σύνδεση στο ίντερνετ. Ίσως να δουλεύει και ένας παλιός οδηγός για το γνωστό  HTTP Injector που γράψαμε πριν τρία χρόνια περίπου. Καλή σου διασκέδαση. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram