[Ταινία ΕΡΤFLIX]: Δες δωρεάν την ταινία ο Εφευρέτης των Χριστουγέννων και μάθε την ιστορία πίσω από το παραμύθι του Σκρουτζ

Online ταινία δωρεάν με υπότιτλους
 
Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και τι καλύτερο από μία όμορφη χριστουγεννιάτικη οικογενειακή ταινία. Όπως πάντα, προτείνουμε ταινίες που διατίθενται νόμιμα μέσα από την υβριδική πλατφόρμα ΕΡΤflix της ΕΡΤ.

Σήμερα προτείνουμε την ταινία «Ο Εφευρέτης των Χριστουγέννων» ή "The Man who Invented Christmas". Πρόκειται για την ιστορία της ζωής του πασίγνωστου Καρόλου Ντίκενς.

Ο σήμερα δημοφιλής συγγραφές, μετά από τρία αποτυχημένα βιβλία καταλήγει να εκδίδει μόνος του το επόμενο έργο του. Στόχος του να καταφέρει να συντηρήσει την οικογένειά του, αλλά και να επαναφέρει την καριέρα του στο σωστό δρόμο. Μέσα σε έξι δύσκολες εβδομάδες γεννιέται το πασίγνωστο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Σκρουτζ και όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία!

Μπορείς να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν και νόμιμα την ταινία σε υψηλή ανάλυση, με ελληνικούς υπότιτλους από τον σύνδεσμο που υπάρχει στο τέλος του άρθρου.  Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της ERTFLIX έως τις 9 Ιανουαρίου 2023 για προβολή.

• Δείτε την ταινία στο ERTflix ► Ο εφευρέτης των Χριστουγέννων

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram