Garena Free Fire MAX - Η νέα έκδοση του γνωστού battle royale παιχνιδιού προσφέρει εντυπωσιακά HD γραφικά

νέο garena free fire free download android ios


Όσοι ασχολούνται με το gaming σε φορητές συσκευές, όπως smartphone και tablet, σίγουρα θα γνωρίζουν το Garena Free Fire. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά battle royale παιχνίδια, με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Το Free Fire MAX είναι η νέα βελτιωμένη έκδοση του γνωστού τίτλου. Πρόκειται για μία εκδοχή που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την «απόλυτη» εμπειρία του mobile gaming. Ο τίτλος πατάει πάνω σε όλα όσα έκαναν το Free Fire ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του είδους, όπως το απολαυστικό gameplay, οι γιγάντιες μάχες μεταξύ των 50 παικτών και τα πάρα πολλά διαθέσιμα όπλα, όμως το εξελίσσει ακόμη περισσότερο. Εντυπωσιακά HD γραφικά που υπόσχονται περισσότερο ρεαλισμό και εντυπωσιακά ειδικά εφέ, για εκρήξεις που θα μείνουν αξέχαστες. Όλα τα παραπάνω, συντελούν ώστε ο παίκτης να βιώσει ακόμη περισσότερο κάθε αγώνα, συντροφιά πάντα με μέχρι ακόμη 4 φίλους του.

Φυσικά τίποτα δεν θα είχε νόημα αν έπρεπε να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Η Garena ετοίμασε την τεχνολογία Firelink όπως την ονομάζει, η οποία μας επιτρέπει να μεταφέρουμε τους λογαριασμούς μας από το παλιό στο νέο παιχνίδι, με όλα τα skin και τα αντικείμενα που έχουμε ξεκλειδώσει. Μάλιστα, μπορούμε να παίξουμε ακόμη και με φίλους που διαθέτουν την παλαιά έκδοση του τίτλου, χρησιμοποιώντας εμείς τη νέα και πιο βελτιωμένη.

Το Garena Free Fire MAX, όπως και ο προκάτοχός του, διατίθεται εντελώς δωρεάν για smartphone και tablet με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Έκδοση: 2.65
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Garena
Πηγή: Google Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram