«Οι Εννέα Καίσαρες» - Δωρεάν βιβλίο από τον βραβευμένο Βασίλη Παπαθεοδώρου

Δωρεάν βιβλίο / e-book: Οι Εννέα Καίσαρες



Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Τελείωσε τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και σπούδασε μεταλλουργός και χημικός μηχανικός στο ΕΜΠ, ενώ έκανε μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Για τα βιβλία του έχει τιμηθεί τρεις φορές με το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας. Έχει τιμηθεί επίσης δύο φορές με το Βραβείο του περιοδικού “Διαβάζω” και τρεις φορές με το Βραβείο του ηλεκτρονικού περιοδικού “Ο Αναγνώστης”. Το 2015 τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού Public ενώ το 2018 απέσπασε το Βραβείο Κοινού στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς. Επίσης έχει αποσπάσει άλλα οκτώ λογοτεχνικά βραβεία για διάφορα έργα του από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου.

Για το βιβλίο

Όταν δύο γειτονικά και ανταγωνιστικά σχολεία αποφασίζουν να συνεργαστούν για να λάβουν μέρος σε ένα διεθνή διαγωνισμό με βάση το Internet, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι τα παράξενα και μυστηριώδη γεγονότα που συμβαίνουν και στρέφονται κατά των μαθητών κάθε άλλο παρά συμπτωματικά είναι. Περιστατικά που πέφτουν στην αντίληψη μόνο ενός από τους μαθητές, του Mιχάλη, ο οποίος και αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση. 

Mε τη βοήθεια δύο συμμαθητών του, του Aντρέα και της Nίκης, θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το τι ή ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά και αν έχουν βάση οι υποψίες του. Oι τρεις συμμαθητές μπλέκουν έτσι σε ένα «παιχνίδι», όπου οι ύποπτοι εναλλάσσονται συνεχώς και οι ίδιοι προσπαθούν ταυτόχρονα να προστατέψουν τους εαυτούς τους και να γίνουν πιστευτοί.

Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με πολλή δράση και μυστήριο πάνω στη χρήση των υπολογιστών και των νέων τεχνολογιών. Mια ιστορία που αποκαλύπτει πως όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις: Mια φωτεινή και μια πιο σκοτεινή – εκεί ίσως που παραμονεύουν οι Eννέα Kαίσαρες.

Είδος αρχείου: Online Book
ISBN: 9789600350548
Σελίδες: 228
Συγγραφέας: Βασίλης Παπαθεοδώρου
Εκδόσεις: Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram