Expenses - Απλή και δωρεάν εφαρμογή για καταγραφή των καθημερινών μας εξόδων

εφαρμογή καταγραφής εξόδων

Το Expenses Simple Tracker είναι μία πολύ απλή και εύχρηστη δωρεάν εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Κύρια λειτουργία της, όπως προδίδει και το όνομά της, είναι η καταγραφή των εξόδων μας.

Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορούμε να προσθέσουμε μία συναλλαγή, επιλέγοντας φυσικά το ποσό αυτής, προσθέτοντας κάποια tag (π.χ. Φαγητό, Ψυχαγωγία, Super Market κ.α.). Εφόσον έχουμε προχωρήσει με την καταγραφή αρκετών εξόδων, μπορούμε να δούμε το σύνολό τους για μία ημέρα, για μία εβδομάδα, για ένα μήνα ή ακόμη και από την αρχή. Το πρόγραμμα υποστηρίζει περισσότερα από 100 διαφορετικά νομίσματα, ενώ για όσους θέλουν, υπάρχει και η δυνατότητα για εξαγωγή σε τύπο αρχείου .xls, το γνωστό σε όλους μας Excel. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Expenses είναι πλήρως προσβάσιμο χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, είναι ανοικτού κώδικα χωρίς ίχνος διαφήμισης κατά τη χρήση του. Τα παραπάνω, μαζί με τον απλό και λειτουργικό σχεδιασμό του, το καθιστούν κατάλληλο για τον μέσο χρήστη, που θέλει απλά να καταγράψει τα έξοδά του με έναν εύκολο τρόπο.

Έκδοση: 0.4
Μέγεθος: 8MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Nominalista
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram