FIFA Mobile - Παίξε δωρεάν το γνωστό ποδοσφαιράκι σε smartphone και tablet

δωρεάν FIFA για smartphone


Το FIFA Mobile είναι η μεταφορά του γνωστού παιχνιδιού ποδοσφαίρου σε φορητές συσκευές. Πρόκειται για μία έκδοση με κάποιους περιορισμούς σε σχέση με την βασική που υπάρχει σε υπολογιστές και κονσόλες, ωστόσο είναι δωρεάν, αλλά και αρκετά καλή σε περίπτωση που ψάχνεις κάτι για να περάσεις την ώρα σου παίζοντας με αγαπημένες ομάδες και παίκτες!

Ο τίτλος διαθέτει διάφορους τρόπους παιχνιδιού, με τους περισσότερους να προέρχονται από το πλήρες παιχνίδι. Τα League Matchups είναι 5 διαφορετικοί αγώνες μεταξύ πραγματικών ομάδων που ανανεώνονται κάθε εβδομάδα. Ο παίκτης διαλέγει πλευρά σε κάθε αγώνα και έπειτα καλείται να νικήσει τον αντίπαλό του online. Στο Seasons, έχουμε έναν πιο παραδοσιακό τρόπο παιχνιδιού στον οποίο η ομάδα μας ξεκινά από την 10η κατηγορία και καλείται να φτάσει στη πρώτη, μέσα από πολλές σεζόν. Στο τέλος κάθε σεζόν, πέφτουμε ή ανεβαίνουμε κατηγορία, ανάλογα με τις επιδόσεις μας.

Εκτός από τα παραπάνω οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε τουρνουά και αγώνες από το UEFA Champions League ή το Europa League, με τα έπαθλα να είναι πόντοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα υπόλοιπα modes, συμπεριλαμβανόμενου και του -για πολλούς αγαπημένου- Ultimate Team.

Όσον αφορά το gameplay, αυτό βασίζεται στο βασικό παιχνίδι έχοντας όμως αρκετές τροποποιήσεις. Πολλές από αυτές αφορούν το μοντέλο χειρισμού, το οποίο έχει προσαρμοστεί για να λειτουργεί ευκολότερα μέσω οθονών αφής. Αντίστοιχα, σημαντική διαφορά υπάρχει και στη μηχανή φυσικής του τίτλου, αφού έχει απλοποιηθεί αρκετά ώστε να ταιριάζει στην φύση των φορητών συσκευών και του mobile gaming. Αξίζει να σημειωθεί πως το FIFA Mobile αναβαθμίζεται συνεχώς με νέο περιεχόμενο αλλά και με βελτιώσεις στο gameplay.

Μπορούμε να κατεβάσουμε εντελώς δωρεάν το FIFA Mobile μέσω του Google Play και του App Store, για συσκευές με Android ή iOS αντίστοιχα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Electronic Arts
Πηγή:  ea.com/games/fifa/fifa-mobile
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram