mmm.page - Εύκολα και δωρεάν δημιουργούμε ιστοσελίδα χωρίς καμία γνώση

website builder free


Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να φτιάξεις μία απλή ιστοσελίδα μέσα σε λίγα λεπτά; Φυσικά, μιλάμε για την περίπτωση που δεν έχεις γνώσεις προγραμματισμού, αλλά ούτε γνωρίζεις από που να αρχίσεις. Το mmm.page είναι η κατάλληλη πλατφόρμα για εσένα και κυρίως είναι δωρεάν!
 
Επισκεπτόμενοι το mmm.page στην αρχή ήμασταν διστακτικοί. Πως είναι δυνατόν να φτιαχτεί μία ιστοσελίδα σε λίγα λεπτά; Και όμως το mmm.page μάς επιτρέπει να φτιάξουμε την δική μας στατική σελίδα μέσα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς καμία γνώση.

Αφού εγγραφούμε στην υπηρεσία (βέβαια υπάρχει και ένα σύντομο demo mode που ενεργοποιείται με το μολύβι που βρίσκεται κάτω δεξιά), μπορούμε να ξεκινήσουμε να χτίζουμε την σελίδα μας από το μηδέν.
Αριστερά της οθόνης, βρίσκεται η εργαλειοθήκη μας μέσω της οποίας μπορούμε να εισάγουμε κείμενο, εικόνες, embedded video, αλλά και gifs στην σελίδα μας. Όλα γίνονται με απλό σύρσιμο του ποντικιού, ενώ κάνοντας κλικ σε κάθε στοιχείο μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθός του, να ρυθμίσουμε διάφορες παραμέτρους (π.χ. για κείμενο, την γραμματοσειρά, το χρώμα κ.α.) αλλά και να το μετατρέψουμε σε σύνδεσμο.

Αφού ολοκληρώσουμε το στήσιμο της σελίδας μας, μπορούμε να επιλέξουμε το σύνδεσμο που θα οδηγεί σε αυτή και θα είναι της μορφής mmm.page/onoma-selidas. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η σελίδα μας είναι πλέον ζωντανή, χωρίς να έχουμε ξοδέψει χρήματα ή και πολύ χρόνο.

Με το mmm.page μπορούμε να δημιουργήσουμε σύντομες βιογραφικές ιστοσελίδες, ιστοσελίδες για project-εργασίες, ιστοσελίδες για ένα χόμπι μας ή απλά να πειραματιστούμε και να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στο web design, πριν περάσουμε σε πιο ισχυρά εργαλεία. Εδώ υπάρχει μία συλλογή επιλεγμένων ιστοσελίδων που δημιουργήθηκαν με το mmm.page.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: build.mmm.page

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram