«AI Picture Restorer» - Επαναφέρουμε χαλασμένες φωτογραφίες σε αγαπημένες αναμνήσεις

Δωρεάν επιδιόρθωση χαλασμένων φωτογραφιών

Τι θα έλεγες αν μπορούσες με μία κίνηση να έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα σε παλιές φωτογραφίες, οι οποίες είναι τσαλακωμένες, έχουν «σπασίματα» και είναι θολές; 
Η AI (Artificial Intelligence) στις μέρες μας κάνει θαύματα και μάλιστα εμείς απλά παρατηρούμε! Έτσι και με την online εφαρμογή «AI Picture Restorer» από την Hotpot, η οποία ειδικεύεται σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη. 

Με το δωρεάν «AI Picture Restorer» μπορούμε να ανεβάσουμε τη «χαλασμένη» φωτογραφία μας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να έχουμε επιδιορθώσει την ευκρίνεια, τις γρατσουνιές, να βελτιώσουμε τα πρόσωπα και να μετατρέψουμε κατεστραμμένες φωτογραφίες σε αγαπημένες αναμνήσεις!  

Σημαντικό: Υπόψη, όταν θα ανεβάσουμε τη φωτογραφία, ενεργοποιούμε την επιλογή «Has Scratch?» μόνο αν υπάρχουν γρατσουνιές σε φωτογραφίες. Ειδάλλως, το αφήνουμε όπως έχει (δηλαδή απενεργοποιημένο) για να διορθώσει τα υπόλοιπα. 

Πήγαινε στην εφαρμογή ► Επιδιόρθωση χαλασμένων φωτογραφιών (AI Picture Restorer)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram