Backdrops - Μία φανταστική εφαρμογή με υπέροχα δωρεάν wallpaper για smartphone

δωρεάν εφαρμογή με wallpaper


Αν βαρέθηκες να ψάχνεις για ώρες κάθε φορά το επόμενο wallpaper σου τότε αξίζει να εγκαταστήσεις μία αντίστοιχη εφαρμογή. Το Backdrops είναι μία από τις καλύτερες του είδους με πάρα πολύ διαθέσιμο υλικό, σε υψηλή ποιότητα.

Η ομάδα του Backdrops έχει δημιουργήσει εκατοντάδες wallpaper, τα οποία δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Κάθε μέρα, μια εικόνα επιλέγεται ως wallaper της ημέρας για όσους δεν μπορούν να επιλέξουν μόνοι τους. Βέβαια ιδιαίτερα σημαντική είναι και η συνεισφορά της κοινότητας στην εφαρμογή. Καθημερινά χρήστες ανεβάζουν τα δικά τους wallpaper, τα οποία έπειτα ελέγχει και η ομάδα του Backdrops ώστε να διασφαλίσει πως είναι αξιόλογα και υψηλής ποιότητας. Όπως είναι λογικό, τα wallapaper είναι χωρισμένα σε κατηγορίες, κάνοντας την εύρεση του κατάλληλου ανάλογα με τα γούστα μας, πάρα πολύ εύκολη.
 
Η επί πληρωμή έκδοση της εφαρμογής αφαιρεί τις διαφημίσεις. Ταυτόχρονα, δίνει πρόσβαση σε μία premium συλλογή από επιλεγμένα wallpaper. Η βασική - δωρεάν έκδοση, είναι φυσικά πλήρως λειτουργική για τον μέσο χρήστη.

Έκδοση: 4.52
Μέγεθος: 12MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Backdrops Dev
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram