Balance - Η καλύτερη εφαρμογή του 2021 σύμφωνα με τη Google

Best android app of 2021


Η Google απέδωσε τα βραβεία της για το 2021 και το Balance κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης εφαρμογής για τη χρονιά που τείνει προς το τέλος της. Ομολογουμένως το 2021 ήταν μία δύσκολη χρονιά, επομένως το Balance είχε ένα πλεονέκτημα, αφού κύριος σκοπός του είναι να μας χαλαρώσει.

Το Balance αναλαμβάνει το ρόλο ενός θεραπευτή και κάθε ημέρα μάς κάνει ερωτήσεις για το πως είμαστε ψυχολογικά και όχι μόνο. Έπειτα, και μέσα από μία βιβλιοθήκη χιλιάδων ήχων, δημιουργεί έναν ήχο ειδικά διαμορφωμένο για εμάς, με στόχο να μας χαλαρώσει. Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε το Balance, τόσο πιο προσωποποιημένο γίνεται και τόσο καλύτερα τα καταφέρνει στην αποστολή του.

Τα προγράμματα του Balance έχουν διάρκεια 10 ήμερες και έπειτα μας προτείνει το επόμενο. Κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό, ανάλογα τι θέλει να επιτύχει ο χρήστης. Για παράδειγμα υπάρχουν προγράμματα αποβολής άγχους, δημιουργίας χαράς, παρακίνησης, ασκήσεις χαλάρωσης μέσω αναπνοών, ήχοι που είναι κατάλληλοι για οδήγηση και πάρα πολλά ακόμη. Φυσικά, υπάρχουν και προγράμματα που αφορούν τον ύπνο, με στόχο την αύξηση της ποιότητάς του. 

Τέλος, για να γιορτάσει το Balance τη νίκη του, προσφέρει σε ΟΛΟΥΣ ένα χρόνο δωρεάν συνδρομής στην υπηρεσία. 
 
Υ/Γ: Φυσικά, πριν τη λήξη της δωρεάν συνδρομής είναι απαραίτητο να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωσή της, καθώς αυτή θα κοστίσει χρήματα, αφού η εφαρμογή ζητάει τα στοιχεία μίας χρεωστικής κάρτας.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Elevate Labs
Πηγή: balanceapp.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram