Mathesis - Νέος κύκλος μαθημάτων για την Ιστορία, την Πληροφορική και την Φυσική


Mathesis - Δωρεάν μαθήματα



Το Mathesis είναι μία ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα, για όσους σπουδάζουν και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, αλλά και για όσους δεν είχαν αυτήν την ευκαιρία, αλλά θέλουν να ασχοληθούν με κάποιον επιστημονικό τομέα.

Το Mathesis λειτουργεί ως ένα ιδιαίτερο τμήμα των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης (ΠΕΚ) με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία και προσφορά δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων στο επίπεδο των καλύτερων διεθνών προτύπων. Φέτος με τη συμπλήρωση των πρώτων έξι χρόνων λειτουργίας του, το Mathesis ξεπέρασε τα 50 μαθήματα συνολικά. 

Σε λίγες μέρες, ξεκινάει ο νέος κύκλος μαθημάτων του Mathesis με δύο νέα μαθήματα και τρεις επαναλήψεις μαθημάτων!

Τα διαθέσιμα μαθήματα:

Τι κόστος έχουν τα μαθήματα του Mathesis;

Τα μαθήματα του Mathesis προσφέρονται δωρεάν. Στα περισσότερα μαθήματα υπάρχει ένα μικρό αντίτιμο της τάξης των 20€ για την έκδοση της βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης, εφόσον βέβαια την δικαιούστε έχοντας εξασφαλίσει την απαιτούμενη ελάχιστη επίδοση. Για τους ανέργους η βεβαίωση χορηγείται δωρεάν.

Γιατί υπάρχει κόστος στην βεβαίωση συμμετοχής;

Το κόστος της βεβαίωσης συμμετοχής θεωρείται ένα μικρό αντίτιμο για την αναγκαία συμβολή στη συνέχιση της λειτουργίας ενός θεσμού που υπηρετεί δημόσιους σκοπούς χωρίς να δέχεται ούτε ένα ευρώ άμεσης ή έμμεσης κρατικής ενίσχυσης. Βασίζεται μόνο σε δωρητική στήριξη η οποία καλύπτει πλέον μόνο ένα μικρό μέρος των ετήσιων δαπανών του και εθελοντική εργασία. 

Πηγή: mathesis.cup.gr
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram