Sky: Children of the Light - Ένα φανταστικό και ιδιαίτερο δωρεάν παιχνίδι για smartphone

thatgamingcompany game android ios smartphone

Η Thatgamecompany, δεν είναι άγνωστη στους περισσότερους gamers. Πρόκειται για την ταλαντούχα ομάδα που έχει κυκλοφορήσει τα πολύ επιτυχημένα και αγαπημένα Journey, Flower και Flow. Η πολύ δημιουργική ομάδα έκανε ένα νέο βήμα, αφήνοντας το console gaming για να κυκλοφορήσει έναν τίτλο για smartphone.

Ο λόγος για το Sky: Children of Light που έγινε διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας, ο τίτλος θέλει να ταξιδέψει τον παίκτη μέσα σε έναν μαγικό και υπέροχα σχεδιασμένο κόσμο. Πατώντας πάνω στην βασική ιδέα του Journey, ο παίκτης ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι, στην πορεία του οποίου θα συναντήσει και άλλους πραγματικούς παίκτες. Μαζί τους θα αλληλοεπιδράσει, θα επικοινωνήσει και θα συνεργαστεί, με στόχο να ξεπεράσει γρίφους που θα συναντήσει. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα κάνει τον παίκτη να αναπτύξει σχέσεις με τους υπόλοιπους, δημιουργώντας συναισθήματα που δεν συναντά κανείς συχνά σε παιχνίδια, πόσο μάλλον σε παιχνίδια για smartphone.

Το Sky: Children of the Light προσφέρεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play Store και App Store.

Έκδοση: 0.15
Μέγεθος: 1.3GB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: thatgamecompany
Πηγή: thatskygame.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram