waiz - Όλες οι τράπεζες μας σε ένα app από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Waiz - Έξυπνη διαχείριση οικονομικών!

To waiz ήρθε να φέρει την καινοτομία με στόχο να κάνουμε τη διαχείριση των οικονομικών μας ολοένα και ευκολότερη ώστε να μπορούμε να εστιάζουμε σε αυτά που πραγματικά θέλουμε. Το όραμα της εφαρμογής είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς στο πώς χειριζόμαστε τα οικονομικά μας ώστε αντί να δουλεύουμε για τα χρήματά μας, να δουλεύουν εκείνα για εμάς. Και όλα αυτά δωρεάν

Στο δια ταύτα, μέσω της εφαρμογής, μπορούμε να κάνουμε μεταφορές χρημάτων από τους λογαριασμούς μας σε οποιονδήποτε Ελληνικό λογαριασμό μέσω της υπηρεσίας εκκίνησης πληρωμών. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μας κατηγοριοποιούνται αυτόματα, δείχνοντάς μας ενδιαφέρουσες αναλύσεις με τα έξοδα σε κατηγορίες ανά βδομάδα, ανά μήνα και ανά έτος.

Δείτε το βίντεο της υπηρεσίας



Ποιος διαχειρίζεται το waiz;

Η εφαρμογή ανήκει στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Επί του παρόντος, λειτουργεί χρησιμοποιώντας την τραπεζική άδεια της ΕΤΕ, μέρος της οποίας είναι το δικαίωμα παροχής Υπηρεσιών Πληροφοριών Λογαριασμών και Υπηρεσιών Εκκίνησης Πληρωμών. 

Πως είναι εφικτό να συγκεντρώσουμε τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας από διάφορες τράπεζες;

Mε την Ανοιχτή Τραπεζική (Open Banking) η εφαρμογή μάς παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες λογαριασμών από πολλαπλά Τραπεζικά Ιδρύματα.

Ποιες τράπεζες είναι διαθέσιμες προς σύνδεση με το waiz; 

Οι διαθέσιμες τράπεζες προς σύνδεση με το waiz είναι οι Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα (NBG), Ν26 & η Τράπεζα Πειραιώς (Winbank).

Έκδοση: 3.1.4
Μέγεθος: 217 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android & iOS
Κατασκευαστής: National Bank of Greece S.A.
Πηγή: waiz.gr
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram