Wallpaper Engine - Το δημοφιλέστερο πρόγραμμα για live wallpaper απέκτησε δωρεάν έκδοση για smartphone

Live Android Wallpaper Engine

Το Wallpaper Engine είναι ένα από τα διασημότερα προγράμματα για Windows και σίγουρα το πιο γνωστό στον τομέα του. Παρ' όλα αυτά, στο Dwrean.net δεν το έχουμε παρουσιάσει ποτέ, μιας και πρόκειται για πρόγραμμα που πωλείται μέσω της πλατφόρμας του Steam. Αυτό μέχρι σήμερα, αφού πριν λίγες ημέρες το Wallpaper Engine όχι μόνο κυκλοφόρησε για Android, αλλά προσφέρεται και εντελώς δωρεάν.

Μία από τις βασικές λειτουργίες της mobile έκδοσής του Wallpaper Engine είναι η δυνατότητα χρήσης live wallpaper που έχουμε κατεβάσει στον υπολογιστή μας, ως wallpaper στο smartphone μας. Ωστόσο, πέρα από αυτή τη λειτουργία, το Wallpaper Engine μας αφήνει να χρησιμοποιήσουμε αποθηκευμένα βίντεο και GIF που έχουμε στο κινητό μας, ως live wallpaper. Μάλιστα, υπάρχει και η δυνατότητα επεξεργασίας, ώστε να τα φέρουμε ακριβώς στα μέτρα μας. Το Wallpaper Engine, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μία playlist ώστε το wallpaper μας να αλλάζει δυναμικά μέσα στην ημέρα.

Για όσους ανησυχούν για την μπαταρία, υπάρχει η δυνατότητα να «παγώσουμε» τα live wallpaper όταν η συσκευή μας μπαίνει σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Όπως και να έχει, το Wallpaper Engine ήρθε επιτέλους και στο Android και μπορείς να το κάνεις δικό σου εντελώς δωρεάν. Αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, ξεκλειδώνοντας όλες τις λειτουργίες, η έκδοση του Wallpaper Engine στο Steam κοστίζει μόλις €3.99.

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 90MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Wallpaper Engine Team
Πηγή: wallpaperengine.io
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram