[Προσφορά Epic Games]: Μην χάσεις τα δύο δωρεάν παιχνίδια για υπολογιστές αυτής της εβδομάδας

Δωρεάν παιχνίδια της Epic

Πέμπτη σημαίνει ανανέωση του δώρου της Epic Games, η οποία συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν παιχνίδια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κάθε εβδομάδα. Τα δύο παιχνίδια που μπορούν να γίνουν δικα μας αυτήν την εβδομάδα δωρεάν είναι τα The Silent Age & Tunche!

Το The Silent Age είναι ένα point-and-click adventure, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Joe, ενός επιστάτη που ταξιδεύει στο χρόνο 40 χρόνια σε ένα δυστοπικό μέλλον. Με παιχνίδι διπλού χρονοδιαγράμματος, οι παίκτες πρέπει να λύσουν γρίφους και να αλληλεπιδράσουν με χαρακτήρες για να αποκαλύψουν την ενδιαφέρουσα πλοκή του παιχνιδιού. Από την άλλη, το Tunche είναι ένα 2D beat 'em up παιχνίδι γεμάτο δράση. Οι παίκτες τοποθετούνται μέσα σε μια μυστήρια ζούγκλα. Το ομαλό σύστημα μάχης και η ποικιλία από power-ups είναι τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού, το οποίο έχει επίσης σχεδιαστεί στο χέρι.

Η
παραπάνω προσφορά θα είναι ενεργή μέχρι τις 6 Απριλίου και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσθέσουμε το παιχνίδι στον λογαριασμό μας. Αν δεν έχουμε θα χρειαστεί να φτιάξουμε ένα νέο μέσω του παρακάτω συνδέσμου, εντελώς δωρεάν, ενώ θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουμε και το Two Factor Authentication!

Δωρεάν εγγραφή στην Epic Games

Σύνδεσμος για προσθήκη του παιχνιδιού στο λογαριασμό μας:
The Silent Age

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram