[Προσφορά Epic Games]: Επικές μάχες στο διάστημα με το δωρεάν Star Wars Squadrons

Δωρεάν παιχνίδι Epic Games

Επιστροφή στα πολύ δυνατά δώρα από την Epic Games, με την εταιρία να προσφέρει δωρεάν για λίγες μόνο ημέρες το δημοφιλές παιχνίδι Star Wars Squadrons για υπολογιστές.

Ο τίτλος που κυκλοφόρησε το 2020 τοποθετεί τον παίκτη στο κόκπιτ ενός διαστημοπλοίου με το οποίο καλείτε να συμμετάσχει σε αερομαχίες επικών διαστάσεων στο διάστημα. Εντυπωσιακές εκρήξεις και έντονη δράση με υπέροχα γραφικά και εκκωφαντικό ήχο, θα εξιτάρουν τον παίκτη, δοκιμάζοντας  ταυτόχρονα τις δεξιότητές του σε απαιτητικές μανούνρες. Το Star Wars Squadrons διαθέτει campaign για έναν παίκτη αλλά και ένα πλούσιο online mode για όποιον ψάχνει το κάτι παραπάνω.

Η παραπάνω προσφορά θα είναι ενεργή μέχρι τη 1 Δεκεμβρίου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις το παιχνίδι στον λογαριασμό σου. Αν δεν έχεις, μπορείς να δημιουργήσεις δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου, ενώ θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις και το Two Factor Authentication.

Δωρεάν εγγραφή στην Epic Games

Πρόσθεσε το παιχνίδι στον λογαριασμό σου:
Star Wars Squadrons

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram