[Προσφορά Epic Games]: Πακέτο με τρία παιχνίδια από το The Sims 4 εντελώς δωρεάν για λίγο ακόμα

[Προσφορά Epic Games]: Πακέτο με τρία παιχνίδια από το The Sims 4 εντελώς δωρεάν για λίγο ακόμα

Ακόμα μία εβδομάδα με ένα εκπληκτικό παιχνίδι που άφησε εποχή και δεν είναι άλλο από το The Sims 4, το οποίο προσφέρεται εντελώς δωρεάν από την Epic Games. Δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά η εταιρία προσφέρει ένα πακέτο με τρία διαφορετικά modes από το παιχνίδι, ένα πακέτο δηλαδή που περιέχει τα: «The Sims 4 Jungle Adventure Game Pack», «The Sims 4 Luxury Party Stuff Pack», και το  «The Sims 4 Fashion Street Kit».

Το The Sims 4 είναι το απόλυτο παιχνίδι προσομοίωσης ζωής, στο οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικούς χαρακτήρες, να χτίσουμε ονειρεμένα σπίτια και να αφήσουμε τη ζωή να ξεδιπλωθεί μέσα από την εικονική πραγματικότητα. 

Η
παραπάνω προσφορά θα είναι ενεργή μέχρι την 18 Μαΐου και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσθέσουμε το παιχνίδι στον λογαριασμό μας. Αν δεν έχουμε θα χρειαστεί να φτιάξουμε ένα νέο μέσω του παρακάτω συνδέσμου, εντελώς δωρεάν, ενώ θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουμε και το Two Factor Authentication!

Δωρεάν εγγραφή στην Epic Games

Σύνδεσμος για προσθήκη του παιχνιδιού στον λογαριασμό μας: 
The Sims 4: The Daring Lifestyle Bundle

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal