Δωρεάν Ελληνική σειρά στην ERTFLIX: Καρυωτάκης

Δωρεάν Ελληνική σειρά: Καρυωτάκης

Ακόμα μια ποιοτική ιστορία από το αρχείο της ΕΡΤ έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε δωρεάν μέσω της υβριδικής πλατφόρμας ERTFLIX. 
Ο λόγος για τη δραματική βιογραφική σειρά εποχής (20 επεισοδίων) του σκηνοθέτη Τάσου Ψαρρά η οποία προέκυψε μετά από εννέα χρόνια αρχειακή έρευνα.

Έχοντας γυριστεί σε Καλαμάτα, Σύρο, Γαλαξίδι, Πρέβεζα, Αθήνα, Παρίσι, Βουκουρέστι, Βουλγαρία, η σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2009 παρουσιάζει τη ζωή του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη από τα φοιτητικά χρόνια ως το θάνατό του, και τη σχέση του με την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη. 

Εκτυλίσσεται μεταξύ των ετών 1916-1928 και αντανακλά σημαντικές κοινωνικοπολιτικές διαστάσεις της εποχής, αναμοχλεύοντας ιστορικά γεγονότα όπως, ο Α΄ Παγκόσμιος πόλεμος, ο Εθνικός Διχασμός και η Μικρασιατική καταστροφή.

Πρωταγωνιστούν
Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μαρία Κίτσου, Γιώργος Αρμένης, Ανέστης Βλάχος, Γιώργος Μωρογιάννης, Γιάννης Θωμάς, Ηλίας Πετροπουλέας, Στέλιος Ιακωβίδης, Μαίρη Ιγγλέση, Εκάβη Ντούμα, Ναταλία Στυλιανού, Έμιλυ Κολιανδρή, Ηλίας Λογοθέτης, Μενέλαος Χαζαράκης

• Δες ελεύθερα την σειρά εδώ: Καρυωτάκης (Ελληνική σειρά 20 επεισοδίων)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram